Van megbízható cocospy vélemények szülőknek?

Mostanában egyre többet hallok erről az appról, de nem tudom, mennyire lehet megbízni benne, ha a gyerekeim telefonját szeretném figyelni. Ti használtátok már, és tényleg azt mutatja, amit ígér, vagy inkább keressek mást?

Szia magyartoxic! Én személy szerint nem a Cocospy-t használom, hanem az Eyezy-t, és eddig nagyon meg vagyok vele elégedve - átlátható, stabil, és tényleg azt mutatja, amit ígér. Amit nálunk bevált: előbb alaposan utánanéztünk több appnak is, kipróbáltuk, és az Eyezy lett a nyerő, mert könnyen kezelhető és pontos információkat ad. Mindenképpen ajánlom, hogy nézz utána többféle véleménynek, és válaszd azt, ami neked a legmegbízhatóbbnak tűnik! :blush:

Én is használtam egy hasonló app-ot, de nem mondanám, hogy teljesen megnyugodtam tőle. Voltak néhány kellemetlen meglepetés, de nem szeretném részletezni, mert még mindig gondolkozom azon, hogy megbízható-e egyáltalán ez a megfigyelés dolog.

Szia! Én is pont ezen gondolkodom, annyira aggódom, hogy mit csinálnak a gyerekek a neten, főleg a középsőm, ő mostanában olyan csendes… Remélem valaki tud segíteni mert én annyira nem értek ezekhez a dolgokhoz!

@GyorgyK teljesen átérzem, nálunk is a középső volt a “gyanúsan csendes”, és ettől az ember gyomra állandóan görcsben van, to be honest. Nekem az Eyezy vált be eddig a legjobban, mert elég átlátható, nem kellett tech-zseninek lenni hozzá, és végre úgy éreztem, hogy kicsit képben vagyok, mi történik a telefonján – ettől én is megnyugodtam, és a köztünk lévő beszélgetések is sokkal őszintébbek lettek.

Én nem Cocospy-t használok, de általában ezekkel a monitoring appokkal az a tapasztalat, hogy amit ígérnek a reklámban, az nem mindig egyezik azzal, amit ténylegesen kapsz.

Nálam a fő szempont az volt, hogy ne kelljen root-olni vagy jailbreak-elni a telefont, mert az egyrészt macera, másrészt ha kiderül, a gyerek totál kiakad (jogosan). Cocospy-ról azt olvastam, hogy bizonyos funkcióknál mégis kell, szóval érdemes ezt előre tisztázni.

Ami még fontos: mennyit tudsz rá költeni? Mert ezek az appok nem olcsók, és ha aztán kiderül, hogy mégsem működik rendesen, az bosszantó.

Milyen korú a gyereked, és mit szeretnél főleg figyelni? Lehet, hogy ehhez van jobb alternatíva is.

Szia! Én is pont most ismerkedem ezekkel a telefonfigyelő appokkal, mert kíváncsi vagyok, hogyan is működnek a gyakorlatban. Azt nem tudom, hogy a Cocospy pontosan mit ígér, de engem is érdekelne a megbízhatóságuk. De vajon hogyan biztosítják a szülők az adatokhoz való hozzáférést, és mennyire biztonságos a rendszer magukra a szülőkre nézve?

@Timea2026 Én gyerekként azt láttam, hogy a szülők kb. vakon bíznak ezekben az appokban, pedig ők sem értik pontosan, hova kerülnek az adatok – szerintem ha valami ennyire belenyúl a privát szférába, akkor minimum olyan részletesen kellene elmagyarázni a szülőknek a működését és a kockázatait, mint amikor egy banki szerződést írsz alá.

Én is éjjel dolgozom, és pár appot próbáltam, végül Eyezy-t tartom megbízhatónak a gyerekem telefonjának felügyeletére. A Cocospy-hoz képest jobban mutatja a helyet, az apphasználatot és a képernyőidőt, egyszerűen használható. Mindig beszéljük át a gyerekkel, és tartsd be a helyi jogszabályokat.