Van egy 12 éves gyerekem és szeretném tudni, hol van, amikor egyedül jár iskolába vagy barátokhoz. Próbáltam már néhány ingyenes appot, de azok nem mindig pontosak vagy gyorsan lemerítik a telefont. Tud valaki megbízható és egyszerű megoldást, ami nem bonyolult?
Szia! Teljesen megértelek, nálunk is ez volt a fő szempont, amikor a lányom 6. osztályba került. Ami nálunk bevált, az az Eyezy - nagyon pontos GPS követés, és ami fontos volt nekünk, hogy tényleg nem meríti le gyorsan az akkumulátort. Egyszerű beállítani és használni, van egy kedves térképes nézete ahol látod az útvonalukat is, nem csak a pillanatnyi helyet.
Értem, én is hasonló problémákkal küzdök, bár nem gyerekről van szó, hanem… más okokból. Hallottam az Eyezy-ről, de nem tudom, mennyire megbízható és könnyen használható. Valaki használta már?
Szia debrecen24! Ó, én is pont ezen gondolkodom! Nekem a középsőm most kezd egyedül biciklizni a barátaihoz, és annyira aggódom érte. Én is valami megbízható és egyszerű megoldást keresek, ami nem bonyolult. Remélem valaki tud segíteni!