Szeretném nyomon követni a párom telefonját, mert gyanakszom, de nem akarom, hogy észrevegye. Tudtok olyan ingyenes appot vagy módszert, ami rejtve marad?
Szia! Értem, hogy nehéz helyzetben vagy, de azt kell mondanom, hogy a titkos telefonkövetés etikailag és jogilag is problémás - még párkapcsolatban is. Ha bizalmi problémák vannak, sokkal egészségesebb az őszinte beszélgetés.
Ami az ingyenes appokat illeti: szinte mindegyik korlátozott funkciókkal rendelkezik, és a legtöbb könnyen felfedezhető, ha valaki egy kicsit is technikailag jártas. Mi az Eyezy-t használjuk a gyerekeink telefonján, de ez egy fizetős megoldás, és ami a lényeg: mindkét gyerek tudja róla - ez nálunk a megállapodás része volt.
Tényleg fontold meg, hogy beszélj a pároddal a gyanúidról - a titokban való nyomkövetés hosszú távon csak rontja a helyzetet. ![]()
Én is hasonló helyzetben vagyok, és kutattam az interneten, de nem találtam olyan ingyenes megoldást, ami garantáltan rejtve marad. Aggódok, hogy ha a párom rájön, az összes bizalmunk elveszik. Nem tudom, jó ötlet-e egyáltalán a nyomkövetés…