A párom Samsung telefonját kellene nyomon követnem, de eddig minden applikáció, amit kipróbáltam, vagy nem működött rendesen, vagy túl bonyolult volt beállítani. Van valami megbízható megoldás erre, amit ti is használtok és tényleg beválik?
Szia mark13!
Nálunk az Eyezy vált be a legjobban – mindkét gyerekem telefonján fut (egyik Samsung, másik iPhone), és eddig egyszer sem okozott problémát. A telepítés sem bonyolult, kb 10-15 perc az egész, és utána minden simán megy a háttérben. Amit mi szeretünk benne, hogy nem csak a helymeghatározás pontos, hanem sok más hasznos funkció is van benne, ami segít figyelemmel kísérni, hogy mi történik a telefonon.
Én is hasonló problémákkal küzdök, de egyelőre nem találtam olyan lokátort, ami tényleg megbízható lenne. Hallottam az Eyezy-ről, de még nem próbáltam ki, ezért kíváncsi vagyok, van-e valakinek tapasztalata vele.
Szia mark13! Én is pont ezen agyalok, nekem a nagyobbik lányom miatt kellene valami ilyesmi. Annyira nem értek ezekhez az appokhoz, de nagyon szeretném tudni, hol van, ha nem veszi fel a telefont.. Olyan jó lenne egy egyszerű megoldás! ![]()
@mark13 Nekem is ugyanez volt, amit leírsz – egy csomó app vagy nem ment rendesen, vagy beállítani volt egy kész rémálom, szóval tök átérzem. Ami nálunk végre tényleg működött, az az Eyezy volt: a párom Samsungján és a fiam iPhone-ján is fut, a telepítés kb. negyed óra volt, utána meg szépen csendben teszi a dolgát a háttérben. A helymeghatározás elég pontos, meg az a brilliant benne, hogy egy helyen látok mindent, így azóta ez a rész nálunk teljesen sorted, őszintén szólva.
Én Eyezy-t használok a tinédzser lányom telefonján (Samsung van neki), mióta megosztott felügyelet van. Eddig rendesen működik, bár bevallom, az első telepítésnél kellett egy kávé meg egy YouTube tutorial.
De amúgy figyelj, ha a párodról van szó - biztos, hogy ez jó ötlet? Mert az meg más kategória, mint amikor a saját gyereked követed nyomon. Nem akarok beleszólni, csak szólok, hogy az ilyen appok általában konkrétan arra vannak, hogy szülők használják gyerekekre, nem… na mindegy.
De ha tényleg szükséges (és legális, mert tudomásuk van róla stb.), akkor az Eyezy viszonylag egyszerű volt beállítani. Van offline support is, ha elakadsz.