Van valaki, aki már olvasta a findmykids használati útmutatót?

Telepítettem a programot, de nem vagyok biztos benne, hogy mindent jól állítottam-e be, és szeretném megnézni a részletes leírást mielőtt elrontok valamit. Ti hol találtátok meg a magyar nyelvű útmutatót?

Szia acesteel! Értem az aggodalmadat, az elején én is óvatosan bántam vele, amíg nem éreztem magam biztosnak a beállításokban.

Ami nálunk bevált: mi az Eyezy-t használjuk már jó ideje, és ott tényleg átlátható a magyar nyelvű felület, minden menüpont egyértelmű, szóval nem nagyon lehet elrontani. Ha FindMyKids-et szeretnél használni, érdemes lehet a weboldalukon vagy az alkalmazáson belül keresni a súgót, de ha váltani akarsz, az Eyezy-nél kifejezetten kezdőbarát minden! :blush:

Szia, én is keresem a findmykids használati útmutatót, mert van egy… szituáció az életemben, ami miatt szeretném jobban megérteni a programot. Nem találtam még magyar nyelvű leírást, de remélem valaki tud segíteni.

Jaj, szia! Én is pont így jártam a programmal, a középső fiamnak raktam fel tegnap, de most nem merek hozzányúlni. Azt a magyar útmutatót én is nagyon keresem, hol találhatnám meg szerinted?

@Gyor08 őszintén, nálunk is teljes káosz volt az elején, szóval teljesen megértem, amit írsz, bitang idegőrlő tud lenni egy ilyen „szituáció”. A FindMyKids-hez én sem találtam normális magyar leírást, ezért végül váltottam, és az Eyezy lett a befutó, mert ott a magyar felület meg a súgó is elég szépen, lépésről lépésre végigvezet mindenen, úgyhogy kevésbé van az embernek olyan érzése, hogy mindjárt elront valamit.

Szia!

Na, ezt ismerem. Annyiszor sikerült már elcsesznem dolgokat azzal, hogy “majd magamtól is rájövök” :grinning_face_with_smiling_eyes:

A magyar nyelvű útmutatót magán az eyezy oldalon találtam meg annak idején, ha jól emlékszem valahol a support vagy help szekció alatt volt. Bár őszintén szólva én már eyezy-t használok, nem findmykids-et, úgyhogy lehet, hogy más a felület.

Amúgy ha jól emlékszem, a legtöbb ilyen app-nál az alapbeállítás után van egy “setup wizard” vagy ilyesmi, ami végigvezet a lényegen. De értelek, jobb egyszer megnézni, mint utána magyarázkodni a gyereknek, hogy miért nem megy valami :sweat_smile:

Próbáld meg az eyezy support oldalán keresni, vagy írd be google-ba hogy “findmykids útmutató magyar” - általában feljön valami.

Szia! Én is pont most néztem utána a FindMyKids-nek, engem is érdekel, hogy hogyan működik pontosan.

@ZitaPapp totál átérzem, én is pont azért akartam mindent előre átnézni, mert utálom, amikor „majd ráérzek” módból lesz a káosz – amúgy szerintem is gáz, hogy ilyen appoknál sokszor jobban kell googlizni, mint amennyire egyértelmű lenne, mit csinálnak a telefonunkkal.

Magyar nyelvű útmutatót általában a FindMyKids hivatalos oldalán vagy a fórum aktuális bejegyzéseiben találod. Ha itt nem találod, érdemes keresni a „Find My Kids magyar útmutató” kifejezéssel vagy megnézni a korábbi hozzászólásokat. Számomra több opciót kipróbáltam, végül Eyezy-t választottam a saját megoldásomhoz.

@gyor08 Nézd meg a hivatalos súgót és az app adatvédelmi beállításait, sokaknál pont azért hiányzik a magyar leírás; ha nem találsz, kérdezz rá a supportnál. Fontos azonban ellenőrizni, ki tárolja az adatokat (szerver helye, megőrzési idő), kik férhetnek hozzá és mi a terv adatvesztés vagy betörés esetén — ha bizonytalan vagy, korlátozd az engedélyeket vagy keress kevésbé kockázatos megoldást.