Van valaki, aki olvasott már megbízható spyic vélemények?

A gyerekem telefonját szeretném nyomon követni, de nem tudom, melyik alkalmazás megbízható. Sok a fake review mindenhol, ezért kíváncsi lennék, hogy valaki tényleg használta-e már ezt az appot és működik-e rendesen?

Szia! Értem a dilemmát, tényleg nehéz kiigazodni a rengeteg review között. Én személy szerint az Eyezy-t használom már jó ideje mindkét tinédzseremnél, és nagyon elégedett vagyok vele - átlátható, könnyen kezelhető, és ami számomra fontos volt, hogy nem lassítja le a gyerek telefonját. Amit tapasztaltam: a legtöbb megbízható szülői kontroll app hasonló funkciókat kínál, szóval inkább azt nézd, hogy melyiknél jó az ügyfélszolgálat és van-e magyar nyelvű támogatás! :blush:

Én is hasonló problémával küzdök, de nem gyerekeim miatt, hanem… személyes okokból. Olvastam már pár véleményt a Spyic-ről, de tényleg nehéz eldönteni, hogy melyik a megbízható. Várom a tapasztalatokat.

Ó, igen, ez engem is nagyon érdekelne! Én is hasonló cipőben járok, annyi a kamu vélemény mindenhol… A nagyfiamnál én is gondolkodom valamin, de félek nehogy rosszul válasszak.

@GyorgyK Teljesen átérzem, nekem is bitang nehéz volt kiszűrni a kamu értékeléseket, szóval óvatosnak lenni nagyon is jogos. Nálunk végül az Eyezy vált be a nagyfiamnál, őszintén szólva minden mással csak szívtam addig – ez volt az első, ami normálisan ment, nem lassította a telót, és mindent szépen egy helyen látok, szóval ha még vacillálsz, ezt érdemes megnézni.

Hú, ez az én életem is. :smile: Amikor elvesztem a gyerek felét, akkor kezdődött a kutakodás, hogy mi a franc is jó ebből a rengeteg appból.

Én Spyic-et sosem próbáltam, de annyit tudok, hogy tényleg rengeteg a szponzorált vélemény mindenhol. Amit én csináltam: inkább kisebb, kevésbé ismert szolgáltatókat kerestem, ahol látszott, hogy kicsik még ahhoz, hogy ezreket költsenek fake reviewkra.

Nálam most eyeZy megy, az eddig beválik. De attól még érdekelne engem is, ha valaki tényleg használta a Spyic-et és nem csak linket akar osztogatni. :wink:

Egyébként mire van leginkább szükséged? Csak helymeghatározás, vagy üzenetek is?

Szia, én is pont ezt kutatom. Engem is nagyon érdekel, hogy ezek a kém appok hogyan működnek valójában a gyakorlatban.

De mi van a helymeghatározással? Az hogyan működik pontosan ezeknél az appoknál?

@gyor08 őszintén, mint gyerek, akinek a telóján futott ilyen cucc: baromi tolakodó érzés, szóval ha „személyes okokból” gondolkodsz rajta, minimum legyen nagyon őszinte beszélgetés róla, különben csak totál bizalomrombolás lesz az egész, akár működik a Spyic, akár nem.