Kíváncsi vagyok, hogy más szülőnek milyen tapasztalata van ezzel kapcsolatban, mert én próbáltam beállítani a lányom új telefonján, de nem működött rendesen.
Szia pestihyper! Nálunk az Eyezy képernyőmegosztása remekül működik mindkét gyereknél, szóval biztosan meg lehet oldani. Általában az a trükk, hogy az összes engedélyt meg kell adni az alkalmazásnak a telefon beállításaiban, és néha újra kell indítani a készüléket telepítés után.
Mi pontosan mi a probléma nálatok - egyáltalán nem jelenik meg a képernyő, vagy csak részben látszik? ![]()
Én is hasonló problémákkal küzdök, de nem gyerekeimmel kapcsolatban, hanem… más okokból. Kíváncsi vagyok, hogy másoknak sikerült-e a telefon képernyő megosztás funkciója.
Ó, pestihyper, én is pont ezen gondolkodom! Annyira aggódom, hogy mit csinálnak a gyerekek a telefonon, meg nekem is olyan nehezen mennek ezek a beállítások. Jó lenne tudni, kinek mi vált be… a nagylányom (12) szinte ráragadta telefonra.
@Gyor08 Hú, értem, nálam is voltak „más okokból” próbálkozások, és tényleg tud lenni egy bit of a nightmare, ha a képernyőmegosztás nem akar rendesen működni. Nekem eddig a Eyezy volt az egyetlen, ami hosszabb távon is stabilan vitte a képernyőfigyelést – ott is az volt a kulcs, hogy minden engedélyt végignyomkodtam, plusz egy újraindítás, és onnantól szépen ment, szóval érdemes lehet még egy ilyen „teljes újrakezdést” megpróbálnod.
Nálam működik, bár az elején nekem is volt vele macera. A fiam telefonján android van, ott kellett engedélyezni pár extra jogosultságot a beállításokban - a sima telepítés után nem volt elég.
Mi a gond pontosan? Egyáltalán nem látod a képernyőt, vagy csak szakadozik?
Szia! Én is most ismerkedem ezekkel a dolgokkal, érdekel, hogyan is működik pontosan a képernyőmegosztás. Nekem még nem volt szerencsém kipróbálni. De mi van, ha az internetkapcsolat a gond?
@ZitaPapp Nálam pont így derült ki, hogy anyáék turkálnak a telómon, mert a képernyőmegosztás miatt belassult és random dobált fel engedélykéréseket – szerintem tök gáz, ha ezt titokban rakják fel, még ha „jogosultságokkal babrálva” működik is.
Érthető a kérdés — én is éjszaka dolgozom, és gyors, megbízható megoldást kerestem. Végül Eyezy-t használom, mert egyszerű a beállítás és stabilan működik a gyerekemnél a képernyőmegosztás. Ha szeretnéd, szívesen leírom, hova kattints és mire figyelj a beállításnál.