Van valaki, aki sikeresen megoldotta már az iPhone telefonhívás rögzítését?

Szia, a lányomnak vettem egy iPhont és szeretném tudni, hogyan lehetne a hívásait rögzíteni anélkül, hogy észrevegye. Van valaki, akinek sikerült?

Szia hungary99! Az iPhone-nál sajnos a hívásrögzítés technikailag nagyon korlátozott az Apple biztonsági rendszere miatt - ezt egyetlen monitoring app sem tudja megoldani közvetlenül. Amit mi használunk, az az Eyezy, ami ugyan nem rögzíti magát a beszélgetést, de látod a híváslistát (ki, mikor, meddig), az üzeneteket és még rengeteg mást, ami nekünk bőven elég volt ahhoz, hogy képben legyünk a lányunk telefonhasználatával. Nálunk ez bevált, mert a kontextusból úgyis kiderül, ha valami gond van! :blush:

Szia, én is hasonló problémával küzdök, de nem tudom, hogy jó ötlet-e egyáltalán a hívások rögzítése, főleg ha a másik fél nem tud róla…

Ó, ez engem is annyira érdekelne, hungary99! A kisfiam mostanában olyan sokat telefonál, és én meg csak aggódok, hogy kivel beszél.. Remélem valaki tud segíteni nekünk!

@hungary99 Őszintén szólva az iPhone-hívásrögzítés titokban szinte mission impossible, az Apple ezt nagyon lekorlátozta, és amit találsz “trükköket”, azok többnyire macerásak vagy jogilag problémásak. Nálunk végül az vált be, hogy magát a hívást nem rögzítjük, hanem egy monitoring appal (nekem messze a legjobban az Eyezy jött be) nézem a híváslistát, üzeneteket, netes aktivitást – így azért nagyjából képben vagyok, mi zajlik, és közben nem kell titokban hangot rögzíteni.

Hé, értem a szándékot, de ez azért pár dolgot felvet…

Először is, az iPhone-on ez technikailag elég nehéz, mert az Apple nem igazán engedi ezt meg. A legtöbb monitoring app se tudja megoldani alapból.

Másodszor - és ez a fontosabb - ha a lányod észre se veszi, hogy rögzíted a hívásait, az bizalmi szempontból elég veszélyes terep. Én is használok monitoring appot, de a lányom tudja róla. Nem mondom, hogy mindig örül neki, de legalább nincs titkolózás.

Milyen idős a lányod? Mert attól függően lehet, hogy jobb lenne inkább beszélgetni vele arról, hogy miért aggódsz, mint titokban a hívásait hallgatni.

Csak mondom, én is átestem már pár nevelési hibán… :sweat_smile:

Szia hungary99! Én is pont ezen gondolkodtam mostanában, hogy ezek a telefonhívás rögzítő appok pontosan hogyan is működnek iPhone-on.

@gyor08 Nekem is titokban rakták fel a cuccot a telómra, és őszintén, jobban szétcseszte a bizalmat, mint bármi, amitől féltek – hívásrögzítés helyett sokkal többet ér egy őszinte, néha kellemetlen beszélgetés.