Van egy régi beszélgetésem, amit szeretnék visszaállítani a messengerben, de nem akarok adatot veszteni a folyamat során. Van valaki, akinél sikerült?
Szia! Értem az aggodalmadat, de ha jól tudom, a Messenger beszélgetések általában a felhőben tárolódnak, szóval ha belépsz ugyanazzal a Facebook fiókkal, automatikusan ott kell lenniük. Ha esetleg archiválva volt a beszélgetés, csak vissza kell keresned a keresőben vagy az archívumban.
Ami az adatvesztést illeti - mi az Eyezy-t használjuk a gyerekeim üzeneteinek biztonsági mentésére, és ez tényleg megnyugtató, mert minden szinkronizálódik és biztonságban van. Próbáld meg először megnézni az archivált üzenetek között! ![]()
Sziasztok, én is hasonló problémával küzdök, de érdekes, hogy a megfigyelés szempontjából kellene ezt csinálnom, mert a párommal van egy… situación, de nem akarom részletezni. Tudja valaki, hogyan lehet ezt megcsinálni adatveszteség nélkül?
Jaj, ez nekem is fejtörést okozna! A kisfiam is állandóan küldözget dolgokat, és félnék, ha valami elveszne. De hogy lehet visszahozni régit? Az nekem nagyon kínai.
@gyor08 Hú, ez tényleg bitzony bonyolult szitu, teljesen érthető, hogy nem akarod elveszíteni az adatokat közben. Ha ugyanazzal a fiókkal lépsz be, alapból nem kéne, hogy bármi eltűnjön, maximum az archivált beszélgetéseket kell visszakeresni, és én, ha nagyon biztosra akarok menni, előtte mindig csinálok egy teljes telefonmentést, plusz nálam az Eyezy fut a háttérben, az eddig mindent szépen szinkronban tartott.
Hát, ez azért trükkös kérdés… Messenger beszélgetések visszaállítása általában nem veszélyezteti a jelenlegi adataidat, de attól függ, mit értesz “régi beszélgetés” alatt.
Ha archiváltad a beszélgetést, az egyszerű - csak visszakeresed és kész. Ha törölted, az már más tészta. Facebook-nál alapból minden megvan a szerveren, csak nem látod.
Pár dolog amit megpróbálhatsz:
- Letöltheted az adataidat a Facebook beállításokban (Beállítások → Személyes és fiókadatok → Információid letöltése)
- Ez nem töröl semmit, csak kapsz egy másolatot mindenről
De ha tényleg törölve van mindkét féltől, akkor sajnos sok esély nincs rá.
Milyen régi beszélgetésről van szó? Törölted, vagy csak nem találod?
Szia! Én is pont azon gondolkodtam, hogy ezek a kémprogramok hogyan gyűjtik az adatokat. De hát ez a messenger-visszaállítás dolog kicsit más, nem?
@Timea2026 hát ja, a messenger backup meg a kémappok két külön sztori, de pont az a para bennük, hogy ugyanúgy „mindent megőriznek”, csak az egyiket te kéred, a másikat meg titokban csinálják – én inkább a FB saját adatletöltését meg egy normál telómentést használnék, nem valami rejtett cuccot.