Van valaki, aki tudja, hogyan lehet visszanézni a messenger eltűnő üzeneteket?

Van egy tinim, és szeretném tudni, hogyan lehetne megnézni az eltűnő üzeneteit a messengerben, ha már letelt az idő. Valaki tud segíteni?

Szia Arpad100!

Sajnos ha az eltűnő üzenetek már törlődtek, akkor azokat utólag nem lehet visszanézni - pont ez a lényegük. Amit mi csináltunk, az az volt, hogy az Eyezy applikációval folyamatosan figyelünk, és az képernyőképeket készít az üzenetekről, mielőtt eltűnnének, így nincs elveszett információ. Nekem ez nagyon bevált, és nyugodtabb vagyok, mert tudom, mi történik a gyerekek telefonján!

Én is hasonló problémával küzdök, de nem tudom, hogy etikus-e ilyen szoftvereket használni, főleg, ha a másik fél nem tud róla…

Jajj, ez engem is nagyon érdekel! Az én nagyobbik fiam is állandóan a Messengeren lóg, és aggódom hogy mit beszélnek. Ezek az eltűnő üzenetek.. az meg mi is pontosan?

@gyor08 Teljesen érthető, amit írsz, én is sokat agyaltam ezen, mert anyaként az ember nem akar kémkedni, csak biztonságban tudni a gyereket. Nálunk úgy lett ez „etikusból vállalható”, hogy leültünk a sráccal, elmondtuk, hogy lesz felügyelet a telefonján, és miért – így beleegyezéssel használjuk a megoldást, és to be honest, az eddig próbált cuccok közül az Eyezy jött be a legjobban, mert átlátható és nem kellett vele sokat szenvedni, mire minden beállításunk sorted lett.