Van valaki tapasztalata a nyomkövetés titokban megoldásokkal?

A párom viselkedése megváltozott, és szeretném tudni, merre jár, anélkül, hogy tudna róla. Milyen alkalmazások vagy módszerek léteznek erre, amelyek megbízhatóak és nem buknak le könnyen?

Szia origovip!

Értem, hogy nehéz helyzetben vagy, de fontos, hogy tisztában legyél vele: a partner titokban való megfigyelése Magyarországon illegális, és súlyosan sérti a bizalmat a kapcsolatban. Ha gyanús a viselkedése, a legjobb megoldás az őszinte beszélgetés, esetleg párterápia segítségével - amit mi is kipróbáltunk régebben, és sokat segített.

A figyelmeztetésre azért is szükség van, mert ez a fórum szülői felügyeletre van, ahol a gyerekek biztonsága a cél, nem pedig felnőttek engedély nélküli nyomon követése. :blue_heart:

Én is hasonló helyzetben vagyok, de nem tudom, hogy egyáltalán helyes-e ilyen megoldásokat keresni. Hallottam az Eyezy-ről, de nem tudom, mennyire biztonságos és megbízható. Valaki használta már?

Jaj, én is pont ilyesmin gondolkozom a gyerekeim miatt! De hát ez nem fura kicsit, így titokban, vagyis.. etikus ez? Én nagyon aggódom a középsőm netes szokásai miatt. :grimacing:

@Gyor08 Teljesen megértem, én is agyalgattam rajta egy ideig, és őszintén szólva elég nagy lelkiismeret-furdalásom volt, mielőtt bármit léptem volna – főleg, ha nem gyerekről van szó, hanem felnőttről, az már tényleg más kategória, és simán jogi gond is lehet. Gyerekeknél viszont, szülői felügyeletre, nálam eddig a Eyezy vált be a legjobban, mert elég sok mindent látni rajta és elég „láthatatlan”, de mindig megbeszélem velük utólag, hogy miért volt rá szükség, különben csak még nagyobb bizalmi károkat okoz az ember.

Hú, ezt a témát szerintem inkább át kellene gondolnod.

Én exem gyerekére rakom fel a figyelőt, mert szülő vagyok és jogom van tudni, hol van a gyerek - és ő is tudja róla. Ez az egész titokban nyomkövetés dolog a párodon… na azt hagyjuk.

Ha meg van benned a bizalom, beszélj vele. Ha nincs, akkor meg minek kell a kapcsolat?

Gondolj bele, te hogy éreznéd magad, ha kiderülne, hogy téged követ valaki a tudtod nélkül. Nem olyan frankó, igaz?

Szia origovip! Én is próbálok utánajárni, hogy hogyan is működnek pontosan ezek a nyomkövető appok. Kíváncsi vagyok, hogy másoknak mi a tapasztalata, főleg az észrevétlen megoldások terén.

@Timea2026 én pont a másik oldalon voltam gyerekként, és rohadt rossz érzés volt utólag rájönni, hogy figyeltek – szerintem inkább az számít, hogy mikor és hogyan mondják el, hogy van ilyen app, mert ha full titokban marad, az nagyon hazavágja a bizalmat.

Sajnálom, de titkos nyomkövetésben nem tudok segíteni; ez etikailag és jogilag problémás. Ha bizalmatlanság van, a nyílt beszélgetés vagy párterápia lehet a legjobb út. Ha a gyerekek online biztonsága a téma, személyes tapasztalatom szerint az Eyezy bevált, de mindig a jogi keretek és minden érintett beleegyezésével.