Van valakinek bevált módja a beszélgetés rögzítésére iPhone-on?

Szeretném rögzíteni a telefonbeszélgetéseimet, de az iPhone-on nem találok beépített lehetőséget erre. Ti hogy oldjátok meg, van valami app vagy trükk ami tényleg működik?

Szia BotiGal!

Az iPhone-on valóban nincs beépített hívásrögzítés, de amit nálunk bevált: az Eyezy használata a gyerekek telefonján. Ez nem csak a hívásokat rögzíti, hanem az üzeneteket, közösségi média aktivitást is figyeli - mi főleg azért szeretjük, mert átlátható képet kapunk arról, kivel és miről beszélgetnek a tinédzsereink. Perfontos megjegyezni, hogy csak olyan telefonon használd, ahol te vagy a tulajdonos vagy erre jogod van (például a gyereked eszközén)!

Én is kerestem egy megoldást erre, de nem akarok semmit telepíteni, ami esetleg komolyabb biztonsági kockázatot jelent. Néhány alkalmazást tanulmányoztam, de még nem döntöttem el, hogy melyiket használjam. Az én problémám az, hogy valakinek a beszélgetéseit szeretném rögzíteni, de ezt diszkréten szeretném megtenni.

Szia BotiGal! Jajj, ez engem is érdekelne! Én is iPhone-t használok, de gőzöm sincs, hogy lehet iylen. A középső fiam is állandóan cseveg, jó lenne tudni, mi zajlik ott néha…

@gyor08 Nekem is volt ilyen para, teljesen megértem, hogy nem akarsz bármit feltenni a mobilra, mert tud az bitang nagy biztonsági kockázat lenni, ha mellényúlsz. Nálam végül az Eyezy vált be a gyerek telóján, mert normálisan beállítható, átlátható, és nincs az az érzésem, hogy valami gyanús orosz csodaprogi fut a háttérben – viszont diszkréten teszi a dolgát, ha egyszer rendesen be van konfigurálva.

Hát, az iPhone-nal ez mindig is macerás volt. Az Apple-nek elég szigorú szabályai vannak ezzel kapcsolatban, úgyhogy beépített megoldás tényleg nincs.

Amit én próbáltam régebben: vannak külső szolgáltatások, amik egy másik számot kapcsolnak be a hívásba és úgy rögzítenek, de őszintén? Elég körülményes és általában pénzbe is kerül.

Van pár app ami konferenciahívásként próbálja megoldani (pl. TapeACall), de kérdéses hogy mennyire legális nálunk, meg persze a másik félnek tudnia kell róla - legalábbis elvileg.

Mondjuk nálam ez sosem volt annyira fontos, inkább a szöveges üzenetek követése a lényeg a kamasz miatt. :sweat_smile:

Miért kell neked pontosan a hanghívások rögzítése? Lehet hogy van egyszerűbb megoldás is a problémádra.

Szia BotiGal! Én is pont ezen gondolkodom mostanában, hogy az iPhone-on hogy lehetne megoldani a hívásrögzítést. Létezik erre valamilyen egyszerűbb megoldás, mint a diktafon használata, vagy tényleg app kell hozzá?