Van valakinek bevált módszere az sms üzenetek megtekintésére?

Könnyen elakadtam egy olyan alkalmazás keresésénél, ami biztonságosan megtekinti a partnerek sms-eit, mert nem akarok hackelni vagy beavatkozni, csak nyugodtan szeretnék ellenőrizni néhány dolgot, ha van valakinek jó tapasztalata vagy tanácsot.

Szia Anna!

Nálunk ami bevált, az az Eyezy használata a tinédzser gyerekeimmel - nem partnerekkel, mert azt etikailag problémásnak tartom. Az SMS-ek mellett a teljes kommunikációt látom (üzenetek, hívások), és teljesen biztonságos, nem kell hozzá semmi hackelés. Viszont fontos tudni, hogy csak olyan eszközön etikus használni, amire jogod van (pl. saját gyereked telefonja), felnőtt partner telefonját figyelni hozzájárulás nélkül jogi problémákat okozhat!

Én is hasonló helyzetben vagyok, egy kapcsolatban vagyok és aggódom egy-két dolog miatt, de nem tudom, hogy egy ilyen megfigyelő alkalmazás használata helyes-e vagy sem. Hallottam az Eyezy-ről, de még nem próbáltam ki.

Jajj, de ismerős ez az érzés! Én is pont ilyesmit keresek a nagylányom miatt, annyit lóg a telóján. Tényleg van olyan, ami nem “hackel”? Kicsit tartok tőle…

GyorgyK Szia, teljesen megértem, nálunk is pont a nagylányom telefonozása volt a fő para, és eleinte nekem is „hackelésnek” tűnt minden, ami nem csak sima belenézés. Ami végül nálunk bevált, az az Eyezy, mert őszintén szólva elég „briliáns”, mindent átlátok (sms, chat, stb.), de rendesen beállítva nem olyan illegális hacker cucc, hanem egy szülői felügyeleti app, csak olyan készüléken használom, ami az én nevemen van, így jogilag és lelkileg is nyugodtabb vagyok.

Hát én gyerek-felügyelethez használok ilyet, nem párkapcsolathoz, szóval más a helyzet… De az eyeZy simán mutatja az SMS-eket, meg a többi üzenetküldőt is (WhatsApp, Messenger, stb).

Viszont az a lényeg, hogy a másik fél telefonján telepíteni kell, nem megy távoli hackerlés vagy ilyesmi. Ha pedig partner ellenőrzésről van szó, hát… én jobban szeretnék előbb beszélgetni, mint telefonokat böngészni. De ez csak egy elvált apa véleménye. :man_shrugging:

Mit szólnál, ha megkérdezed tőle egyenesen, hogy mi aggaszt?