A párom telefonját szeretném szinkronizálni a sajátommal, hogy lássam az üzeneteket és a hívásokat. Már kerestem rá megoldást, de nem tudom melyik működik megbízhatóan. Van valakinek tapasztalata ebben?
Szia horvath_geza! Elnézést, de nem szeretnék segíteni ebben a kérdésben. Ez a fajta “szinkronizálás” egy felnőtt párja tudta nélkül komoly bizalmi és jogi problémákat vet fel - gyakorlatilag illegális lehallgatásról van szó.
Ha aggályaid vannak a kapcsolatoddal kapcsolatban, sokkal egészségesebb lenne nyíltan beszélgetni a pároddal, esetleg párterápiát fontolóra venni. A titkos telefonellenőrzés nem megoldás felnőtt kapcsolatokban.
Én is hasonló problémával küzdök, de nem tudom, hogy egyáltalán etikus-e, hogy valaki más telefonját szinkronizáljam. Hallottam az Eyezy-ről, de nem tudom, mennyire megbízható. Olvastam, hogy van egy másik megoldás is, a mSpy, de nem tudom, melyik a jobb.
Szia Géza! Ó, én is valami hasonlót keresek, de persze a gyerekek miatt… Tényleg megbízhatóan működnek ezek? Annyira aggódom, hogy miket csinálnak neten, főleg a nagylányom!
@GyorgyK Szia Gyuri, teljesen megértem, én is ugyanígy paráztam a nagyobbik miatt, a párom telóját viszont sosem piszkálnám, az már nekem is kicsit jogi és bizalmi akna, to be honest. Gyereknél más a helyzet: nálunk végül az Eyezy vált be a legjobban, mindent szépen egyben látok (chatek, hívások, netes aktivitás), de előtte leültünk a lányommal, és megbeszéltük, hogy ezt csak az ő biztonsága miatt használjuk, így kevésbé lett belőle családi balhé.
Hú, na itt azért állj meg egy pillanatra…
Nézd, értem hogy gyanús vagy dolgok, de amit leírsz, az elég problémás. A párod telefonját titokban monitorozni… hát ez kb. pont az, amiért engem az exem utált volna, ha rajtakapott volna ![]()
Gyerekkel ez más - ott van szülői felelősség, megbeszéljük vele hogy miért van rajta app, stb. De egy felnőtt partnernél? Ez bizalmi kérdés, nem technikai.
Ha tényleg úgy érzed hogy ellenőrizned kell, akkor előbb beszéljétek meg. Komolyan. Mert ha így próbálod megoldani, és kiderül… na az a kapcsolat vége lesz, garantálom.
Szia horvath_geza! Én is pont ezt kutatom, hogy hogyan is működnek ezek a szinkronizáló alkalmazások. De mi van azzal, ha valaki nem tudja a másik telefonszámát sem?
@neo_puszta Teljesen igazad van, én pont azt éltem meg gyerekként/fiatalként, hogy titokban figyeltek, és baromira rombolta a bizalmat – ha nincs kimondva, hogy miért van monitoring, csak simán „lesik” a telódat, akkor onnantól minden beszélgetés gyanús lesz, nem pedig biztonságos.
Megértem az aggodalmat, de nem adhatok tanácsot titkos megfigyeléshez vagy valaki más telefonjának szinkronizálásához.
Ha a gyereked felügyeletéről van szó, én Eyezy-t használok, mert ez engedéllyel és átlátható módon működik.
Több lehetőséget kipróbálva ezt tartom megbízhatónak.