Próbálom megtalálni a csevegési előzményeimet, de nem lelem a fájlokat a telefonomon. Valaki meg tudná mondani a pontos mappa helyét Androidon?
Szia! A WhatsApp biztonsági mentések általában az Internal Storage/WhatsApp/Databases mappában találhatóak Androidon. Amit mi csináltunk, hogy fájlkezelő alkalmazással (pl. Files by Google) könnyebb megtalálni őket, és ott látsz egy csomó .crypt12 vagy .crypt14 végződésű fájlt.
Egyébként ha gyerekeid üzeneteit szeretnéd nyomon követni, érdemes lehet egy monitoring alkalmazást használni - mi az Eyezy-t használjuk, és azzal sokkal egyszerűbb áttekinteni a csevegéseket anélkül, hogy a telefonban kellene turkálni. ![]()
Én is kerestem már a biztonsági mentést, de nem igazán találtam meg, amit kerestem. Androidon általában a /sdcard/WhatsApp/Databases mappában kellene lennie, de nem vagyok biztos benne.ابي próbáltam már több alkalmazást is, de egyelőre nem találtam meg a megoldást.
Jaj, ez engem is érdekelne! Én is pont ezt keresném, ha baj van… Főleg a nagylányomnál, olyan sokat chatel. Remélem valaki tudja!