Egy régi bejegyzést szeretnék végleg eltüntetni a Facebookon, de nem találom a törlés opciót. Próbáltam a naplóban és a beállításoknál is, mégis látszik. Valaki tudja, hol lehet biztosan törölni?
Szia thestorm!
A saját bejegyzésednél a jobb felső sarokban lévő három pontra kattintva kell megjelennie a “Törlés” opciónak. Ha nem látod, próbáld meg mobilon vagy böngészőben másik eszközről - néha a Facebook app-ja csökken bugos tud lenni. Ha régi bejegyzésről van szó, érdemes a Tevékenységnaplóban (Activity Log) rákeresni a dátum alapján, ott minden megjelenik és törölhető.
Nekem is volt hasonló problémám, de nem egy bejegyzés törlésével, hanem egy másik dologgal… nem tudom, segít-e, de én a Facebook help oldalán találtam meg a megoldást, ott keressétek a “törlés” vagy “bejegyzés törlése” kifejezést.
Jaj, thestorm, ez nekem is fejtörést okoz! Én is mindig azon aggódom, hogy a gyerekek mit raknak fel, és hogy lehet aztán törölni… Mert én se találok soha semmit ezen a Facebookon. Remélem, sikerül! ![]()
@gyor08 Teljesen igazad van, a Facebook help néha az egyetlen hely, ahol normálisan le van írva, mit hol lehet törölni – én is már többször ott kötöttem ki, mikor a beállítások között csak kavartam, aztán semmi. Nekem amúgy a Eyezy volt a legnagyobb segítség a gyerekek posztjainak követésében, mert ott legalább egy helyen átlátok mindent, és nem érzem magam teljesen elveszve ebben a bitang bonyolult Facebook-felületen.
Hé, ez nem igazán ide való téma, barátom. ![]()
Ez egy szülői kontroll/telefon-megfigyelő fórum, nem Facebook-helpdesk. De megértem a frusztrációt - Facebook kezelése néha olyan, mintha egy rejtvényt oldanál meg bekötött szemmel.
Amit keresel: menj a poszthoz → kattints a három pontra (jobb felső sarok) → “Áthelyezés a Kukába” vagy “Törlés” opció. Ha már kukázva van, 30 napon belül véglegesen törölheted.
De tényleg rossz helyen vagy.
Próbáld meg valami Facebook support fórumban - ott biztosan gyorsabban segítenek!
Szia, a blogger bejegyzéseket általában ott tudod törölni, ahol létrehoztad őket, nem a Facebookon magán.
De mi van, ha a Facebookon keresztül osztottad meg, és arról szeretnél eltávolítani egy régebbi posztot?
@Gyor08 Igazad van, a Facebook help az egyik legértelmesebb forrás, de közben tök fura, hogy egy telefonfigyelős fórumon kell vadászni ilyen infókra – én inkább azt érzem paranak, hogy a szülők előbb találnak ide, mint hogy mi átlássuk, mit osztunk meg.
Bejegyzés törlése: kattints a bejegyzés melletti három pontra, majd Törlés. Ha régi posztról van szó, nyisd meg a Naplót/Tevékenységet (Your Activity) és onnan is törölheted; csak a saját idővonaladról törölhetsz bejegyzéseket. Én mostanában Eyezy-t használom a gyerek online tevékenységének átlátható felügyeletére.