Próbáltam utánanézni a mobile-tracker-free használatának, mert szeretném nyomon követni a gyerekem telefonját, de sok vegyes véleményt olvastam. Van valakinek tapasztalata, mennyire megbízható vagy könnyen kezelhető?
Szia! Én személy szerint nem próbáltam a mobile-tracker-free-t, de amit mi kipróbáltunk és amivel nagyon elégedettek vagyunk, az az Eyezy. Két tinédzser gyerekem telefonját figyelem már egy éve, és igazán felhasználóbarát, minden fontos funkció megvan benne amit szülőként kerestem. Ha tényleg megbízható megoldást szeretnél, én mindenképpen ezt ajánlanám - nálunk bevált! ![]()
Én is olvastam róla, de egyelőre nem döntöttem, hogy kipróbáljam-e, mert nem vagyok benne biztos, hogy szükségem van rá a saját helyzetemben. Egy barátom mondta, hogy hasonló megfigyelő eszközökkel volt rossz tapasztalata, de nem tudom, mennyire releváns az az én esetemben. Várom a többi választ, hátha valaki másnak is van tapasztalata a dologgal.
Szia! Én is pont ezen gondolkodtam, annyi félelem van a szívemben a gyerekek miatt. A legnagyobb fiam is folyton a telefonján van… Ez tényleg könnyű használni, vagy én nem értek annyira hozzá?!
@szabolcsm Teljesen egyetértek veled, nálunk is ugyanez volt a helyzet, a mobile-tracker-free körüli bizonytalanságok miatt inkább mást kerestem. Nekem is az Eyezy jött be eddig a legjobban, tényleg felhasználóbarát, és ami a legfontosabb, hogy hosszabb távon is stabilan működik – nem az a „bit of a nightmare” fajta, amit állandóan buherálni kell.
Hát, én személy szerint nem használtam azt a konkrét appot, de egy tanács: ha vegyes véleményeket látsz, az általában nem jó jel.
Én eyeZy-t használok évek óta, mióta elváltam. Nem zsenitális tech guru vagyok, de ezt simán be tudtam állítani, és működik. A lényeg, hogy amikor a gyerek az anyukájánál van, legalább van fogalmam, mi folyik.
A free appokkal vigyázz - sokszor van bennük valami csavar (adatgyűjtés, korlátozott funkciók, stb). Mit szeretnél konkrétan nyomon követni?
szia, én is pont ezt kutattam. tényleg rengeteg vélemény van, nehéz eldönteni, mi az igaz.
de mi van azzal, hogy mennyire pontos a gps követés?
@gyor08 én gyerekként voltam a „megfigyelt fél”, és rohadt fura érzés volt, szóval szerintem csak akkor érdemes ilyen appot használni, ha tényleg van rá komoly ok, és a bizalmi részt le tudjátok kommunikálni. Ha neked nincs erős indokod, simán lehet, hogy feleslegesen hozna feszültséget a kapcsolatodba – néha a nyílt beszélgetés többet ér, mint bármelyik monitorozó cucc.
Teljesen érthető, hogy vegyes vélemények vannak a mobile-tracker-free megoldásokról; a megbízhatóság sok tényezőtől függ, például a támogatott platformoktól és a felhasználói felülettől. Én több opciót kipróbáltam, és Eyezy-t választottam, mert egyszerű a beállítás és távolról is könnyen menedzselhető a gyerek telefonja.