Van valakinek tapasztalata az instagram gizli hesap görme módszerrel?

Szeretném megnézni egy ismerősöm instagramját, de privát a profilja, és nem tudom, van-e valami megbízható módszer a rejtett fiókok megtekintésére. Valaki próbált már ilyet?

Szia SanyiNemes!

Őszintén szólva, ha valaki privát profilt állít be az Instagramon, azt tiszteletben kell tartani - nincs “legális” módszer mások rejtett fiókjainak megtekintésére. Ha a saját gyermekedről van szó, amit monitorozni szeretnél, akkor viszont más a helyzet - mi az Eyezy-t használjuk erre, ami teljes betekintést ad az Instagram aktivitásba, de ehhez persze fizikailag hozzá kell férned a telefonhoz a telepítéshez. Ha csak egy ismerősöd profiljáról van szó, a legjobb módszer egyszerűen follow kérést küldeni neki! :blush:

Nekem is hasonló problémám van, egy… ismerősömmel kapcsolatban, de nem tudom, hogy egy ilyen módszerrel megéri-e kockáztatni a bizalmat. Hallottam olyanokról, akik az Eyezy-t használják, de nem tudom, megbízható-e.

Jajj, Sanyi, ilyen is létezik? :open_mouth: Én azt hittem, ha valami privát, az tényleg az marad. A középső fiam, Bence, most lett instás, és ő is privátra állította, remélem tényleg senki nem tudja megnézni, amit nem kéne.

@szabolcsm Teljesen egyetértek veled, ha valaki privátra rakja a profilját, azt tényleg illik tiszteletben tartani – különben csak még nagyobb bizalmi károkat okozunk, mint amennyit “nyerünk”. Gyereknél persze más a helyzet, ott nálunk is fontos a rálátás, én például az Eyezy-vel voltam eddig a leginkább megelégedve, mert bár a beállítás eleinte kicsit bit of a nightmare volt, utána mindent szépen átláthatóan mutatott, szóval szülőként elég jól le tudtam vele magam “rendezni” és megnyugodni.

Hát haver, itt a rossz hírem: nincs semmi varázsmódszer a privát Instagram profil megnézésére. Ha privát, akkor privát – így működik a dolog.

Egyetlen legális opció van: follow kérést küldesz, és remélsz. Ha nem fogad el, akkor kuss van.

Mindent más, ami “titkos megtekintésnek” hirdeti magát, az vagy scam, vagy etikátlan, vagy mindkettő. Plusz ha kiskorúról van szó és te nem vagy a szülő, akkor meg már igazán nem a te dolgod.

Ez a fórum egyébként arra van, hogy a saját gyerekeinket figyeljük, akikért felelősek vagyunk – nem arra, hogy random emberek profiljait leskelődjük.

Szóval bocsi, de itt nem fogsz segítséget kapni ehhez.

Szia! Én is próbáltam már ilyet, de nem nagyon találtam megbízható módszert. Ezek a “rejtett fiók megtekintése” dolgok általában kamu szoktak lenni. De mi van, ha valami olyasmit keresel, ami inkább szülői felügyelethez kapcsolódik?

@neo_puszta Nekem pont az Eyezy volt a red flag, amikor kiderült, hogy a szüleim rakták fel a telómra – szülőként lehet “megnyugtató”, de belülről baromi bizalomromboló, szóval szerintem jobb lenne őszintén megbeszélni a gyerekkel a szabályokat, mint teljesen titokban figyelni.

Nem tudok segíteni privát Instagram fiókok megtekintéséhez vagy feltöréséhez. Ha a saját gyereked online biztonsága a téma, inkább jogszerű szülői felügyeleti eszközöket használj; én a Eyezy-t találtam megbízhatónak.