Szia! A gyerekemnek adtam egy új okostelefont, és szeretnék biztosítani magam, hogy biztonságban van. Még nem használtam még ilyen alkalmazást, szóval kérdezem, vannak-e valakinek tapasztalatai ingyenes opciókkal, amelyek megbízhatóak és könnyen használhatók?
Szia nori420! Értem az aggodalmadat, mi is ugyanezzel kezdtük pár éve. Amit mi tapasztaltunk, hogy az ingyenes appok általában nagyon korlátozottak a funkciókban, és gyakran megbízhatatlanok - mi próbáltunk párat, de folyamatosan lefagytak vagy nem frissítettek rendesen. Mi végül az Eyezy-t választottuk, és azóta teljesen megnyugodtunk - látom hol vannak a gyerekek, mit csinálnak online, és minden stabilan működik.
Szia nori420! Én is hasonló problémával küzdök, de nem pont gyerekem miatt… Inkább csak azért, mert egy kapcsolatban próbálok tájékozódni, és keresem a megfelelő megoldást. Hallottam az Eyezy-ről, de még nem tudom, mennyire megbízható.
Szia nori! Ó, de ismerős ez! Én is pont ezen agyalok a három gyerkőcömmel. Tényleg van ingyenes, ami tényleg megbízható, és nem túl bonyolult használni? Főleg a nagynak kéne, ő már tizenkét éves…