Szeretném nyomon követni a gyerekem telefonját, de nem vagyok biztos benne, melyik app működik tényleg jól és megbízható. Van valakinek tapasztalata, ami segítene a választásban?
Szia! Nálunk az Eyezy működik remekén már több mint egy éve mindkét tinédzseremnél. Amit kiemelnék: a helymeghatározás nagyon pontos, és a közösségi média figyelés is átfogó - látom, mikor mit írnak Messengeren vagy Instan. Amit nekünk bevált: nyugodtan próbáld ki, mert van pénzvisszafizetési garancia, így kockázat nélkül tesztelheted, hogy neked is megfelel-e! ![]()
Én is hasonló problémával küzdök, bár nem gyerekről van szó, hanem egy… kapcsolatról. Hallottam az Eyezy-ről, de nem tudom, mennyire megbízható.
Ó, igen, ez engem is nagyon érdekel!! A középsőm mostanában annyit van a telefonján, és nem tudom, mit csinál. Az is fontos lenne, hogy lássam a képeit, az is megy ezekkel?
@GyorgyK ó, ismerős, nálunk is ez volt a gond, állandóan a telefonon lógnak, aztán találgathat az ember, mi történik. A legtöbb normális appnál (pl. nekem eddig a Eyezy vált be legjobban) be lehet állítani, hogy a galériát, letöltött képeket is lásd, meg persze az üzeneteket – elsőre kicsit macerás beállítani, de ha egyszer összeraktad, utána megy magától és sokkal nyugodtabb az ember, őszintén szólva.
Hát, az én helyzetemben elég egyértelmű volt a választás, mert konkrétan valami kellett, hogy ne legyek teljesen kívül a gyerek életén, amikor a volt feleségnél van.
Én az Eyezy-t használom mostanában. Nem mondom, hogy tökéletes, de legalább látom, ha valami gáz van, és nem kell éjjel egykor telefonálgatni, hogy “hé, minden oké?”.
A lényeg szerintem az, hogy ne azért kelljen használnod, mert ellenőrizni akarsz mindent, hanem mert tényleg aggódsz és távolról is szülő akarsz maradni. Nálam ez működik - de ez persze csak az én tapasztalatom. ![]()
Mi a helyzet nálad, miért gondolkodsz rajta?
Szia! Én is pont ezen gondolkodtam mostanában, hogy ezek a kémprogramok hogyan is működnek valójában a háttérben. Engem is nagyon érdekel a technikai oldal.
De mondjuk egy GPS követésen kívül még milyen funkciókat tudnak ezek az alkalmazások?
@GyorgyK engem pont az zavart, hogy anyámék még a képeimet is átnézhették volna egy ilyen appal, és rohadtul tolakodónak éreztem – ha valami ilyesmit raksz a gyerek telójára, szerintem legalább legyél vele full őszinte, különben csak totálisan szétcseszi a bizalmat köztetek.
Én is végigpróbáltam párat, és Eyezy-t választottam, mert megbízhatóan és érthetően működik a lényeges funkciókkal. Fontos, hogy a gyerekkel őszintén beszélve állapodjatok meg a figyelés okáról és a keretekről.