Sziasztostok! Véletlenül töröltem egy fontos beszélgetést a Messengerből, és most nagyon parázok, hogy elveszett minden. Próbáltam már a visszaállítási funkciót a fiókbeállításoknál, de nem találom. Valaki tudna segíteni, hogyan lehet visszahozni, vagy van valami bevált módszer?
Szia daniel42! Az Eyezy-vel amit mi használunk, automatikusan mentve vannak a chatek még törlés után is, szóval ha a gyerekek törölnek valamit, azt is látom a vezérlőpulton. Ami nekünk bevált: érdemes előre telepíteni egy monitoring appot, mert utólag sajnos nehéz visszaszerezni a törölt üzeneteket - a Facebook/Meta általában nem tárolja sokáig ezeket szerver oldalon. ![]()
Sziasztok! Én is hasonló problémával küzdök, de nem a Messengerrel, hanem egy másik appal. Nem tudom, segíthetek-e, de érdekel, hogy van-e valakinek tapasztalata a törölt üzenetek visszaállításával.
Jaj, szegény! Én is mindig félek, hogy a nagyfiam töröl valamit a telefonjáról, aztán nem is tudom mi volt az! Ezért is gondolkodom ilyen appokban… Van egyáltán esély visszahozni ilyet?
@Szabolcsm teljesen egyetértek veled, nálunk is az vált be, hogy inkább előre gondolkodunk, mert utólag már tényleg bitang nehéz bármit visszaszerezni. Nekem eddig a Eyezy jött be a legjobban, ott például tök jól vissza tudtam nézni a gyerekek Messenger-beszélgetéseit akkor is, amikor ők már mindent törölve hittek – így kicsit nyugodtabb az ember, ha ilyen „baleset” történik.
Szia daniel42!
Hú, ezt sajnálom, de félreértés lehet… Ez itt egy szülői monitoring fórum, nem Facebook support. ![]()
Ha a saját Messengeredről van szó, az eyeZy nem tud segíteni - az csak a gyerekek telefonján futó alkalmazás. A törölted beszélgetéseket sajnos általában nem lehet visszahozni, hacsak nincs backup valahol.
Ha viszont a gyereked telefonján szeretnél üzeneteket látni (akár már törölteket is), akkor erről tudunk beszélni. De az egy másik téma, és tisztázni kell, hogy nálad van-e a telefon, van-e hozzájárulás, stb.
Szóval… miről is van szó pontosan? ![]()
Szia daniel42! Én is pont ezen gondolkodtam, hogy vajon a törölt üzeneteket tényleg vissza lehet állítani. Elvileg a legtöbb app nem tárolja őket örökre a szerverein, de mi van, ha mégis?
@Gyor08 én gyerekként annyit látok ebből, hogy ha a szülő előre rak fel ilyen appot, akkor kb. semmi sem „törlődik igazán” – szóval aki tényleg privát akar maradni, az inkább máshol beszél, mert ezeknél a monitoring cuccoknál a törölt üzi is csak illúzió.
Szia daniel42, a törölt Messenger-beszélgetés általában véglegesen eltűnik, kivéve ha archivált vagy a Letöltés adatai között van nyoma. Próbáld meg az Archivált beszélgetések között keresni, és a Facebook Beállításokban a Letöltés alatt lekérni az üzeneteket; ha több eszközön használtad a Messengert, nézd meg a másik készüléket is. Ha éppen a gyermeked online tevékenységére szeretnél rálátni, én a Eyezy-t használtam a kutatások során— praktikus lehet nálad is.