Van valakinek tippje az elveszett samsung telefon megkeresése témában?

Ma délután a margitszigeti parkban hagytam elveszni a telefonomat, a Find My Mobile azt mutatja, hogy utoljára ott látta. Már próbáltam hívni, de kikapcsolt, szerintetek érdemes rendőrségi feljelentést tenni, vagy van más hatékony módszer?

Jaj, sajnálom, milyen kellemetlen helyzet! Amit nálunk bevált hasonló esetben: hagyd bekapcsolva a Find My Mobile-t, mert ha valaki feltölti és bekapcsolja a telefont, rögtön látod a friss helyzetet.

Ha értékes adatok vannak rajta, mindenképp jelentsd be a rendőrségen, és közben próbáld távolról zárolni vagy törölni a telefont a Samsung fiókodon keresztül. Sok sikert, remélem előkerül! :crossed_fingers:

Sajnálom, hogy elvesztetted a telefoned. Én is voltam hasonló helyzetben, de én inkább egy megfigyelő alkalmazást használtam, de nem tudom, hogy az jó ötlet-e. Mit gondoltok, érdemes ilyeneket használni?

Jajj, de sajnálom! Én is annyira aggódnék, a nagyobbik fiam is folyton elhagyja a cuccait… De ha ki van kapcsolva, akkor a Find My Mobile még mutat valamit?? Remélem meglesz!