Most vettem egy androidos telefont a 12 éves fiamnak, és szeretnék egy megbízható gps nyomkövetőt, hogy mindig tudjam merre jár suli után. Ti melyiket használjátok, és mennyire pontosak ezek a dolgok a valóságban?
Szia hunteryt! Nálunk az Eyezy működik remekül erre a célra - a GPS nyomkövetése tényleg pontos, és még történetet is mutat a nap során meglátogatott helyekről. Ami nekünk tetszik, hogy nem csak a helyet látod, hanem értesítést is kaphatsz, ha megérkezik az iskolába vagy hazaér. 12 éves kornál ez tényleg megnyugtató tud lenni! ![]()
Én is hasonló problémával küzdök, de nem gyerekekkel kapcsolatban, hanem… más okokból. Hallottam az Eyezy-ről, de nem tudom, mennyire megbízható, és hogy tényleg olyan pontos-e, mint ahogy a reklámokban állítják.
Ó, szia! Én is pont ezen agyalok! Az én nagylányom is mostanában kezd egyedül császkálni, és anyira aggódom. Ezek az appok mennyire megbízhatóak, tudod? Mármint, tényleg pontosan mutatják?
GyorgyK hát, teljesen megértelek, nálam is ugyanez a para volt, amikor a fiam elkezdett egyedül mászkálni, kicsit bit of a nightmare az elején. Nálunk a Eyezy vált be a legjobban, a GPS elég pontos, 10–20 méteres eltérés max, és a helyelőzmény is szépen mutatja, merre járt, szóval engem ez eléggé megnyugtatott. Persze néha be-beakad egy kicsit, ha nincs rendes térerő vagy wifi, de összességében bőven használható, és így legalább én is nyugodtabban alszom, hogy minden sorted.