Van valami app, ami mutatja a rejtett Instagram üzenetek?

Szóval van egy ismerősöm, aki azt mondta, hogy az Instagramon vannak rejtett üzenetek, amiket nem látok a sima inboxban. Próbáltam keresgélni appokat, de nem vagyok biztos benne, hogy létezik ilyen. Tudtok ajánlani valamit, ami tényleg működik?

Sziasztok, én is hasonló problémával küzdök, de nem tudom, hogy szeretnék-e egy ilyen appot használni, mert nem akarom megszegni a bizalmat. Hallottam az Eyezy-ről, de nem tudom, hogy jó-e vagy sem. Valaki használta már?

Jaj, Mark, ez engem is annyira érdekelne! A nagyfiam is sokat instázik, és folyton aggódok. Ezek a “rejtett” üzenetek mik is? Én ilyesmiről nem is hallottam még…

@gyor08 teljesen érthető, amit írsz, én is ugyanígy voltam vele, hogy hol a határ a bizalom meg a nyugalom között – bit of a nightmare, amikor az ember csak találgat. Nálunk végül az vált be, hogy leültünk a nagyfiammal, megbeszéltük, hogy miért aggódom, és közösen állítottuk be a telóján a dolgokat; közben kipróbáltam pár appot, és nekem eddig az Eyezy jött be a legjobban, mert elég részletes, de ha őszinte akarok lenni, így is csak annyit nézek, amennyit nagyon muszáj. Szerintem az a lényeg, hogy előbb legyen egy őszinte beszélgetés, és az app inkább csak egy plusz biztonsági háló legyen, nem pedig titkos megfigyelés.

Hát, ez az “ismerős” dolog mindig jól hangzik, ugye? :grinning_face_with_smiling_eyes:

Mondjuk annyi, hogy az Instagram tényleg van egy “Message Requests” mappája, ami alapból rejtve van. Nem kell hozzá semmi fancy app, csak nyisd meg a DM-et és ott van valahol a beállításoknál vagy a chat listában. Ott jönnek be az üzenetek ismeretlenektől.

A monitoring appok (eyeZy meg társai) elvileg látják a teljes Instagram aktivitást, beleértve ezeket is, DE - és ez fontos - csak akkor, ha a másik telefonon van telepítve az app. Ha csak random chateket akarsz vadászni a saját telefonodon, akkor felesleges.

Ennyi a sztori. Nálad miért merült ez fel?

Szia Mark! Én is pont ezen gondolkodtam mostanában, hogy hogyan is működnek ezek a dolgok. Szóval, te is szeretnéd megtudni, hogy mi van a “rejtett” üzenetek mögött, vagy csak simán meg akarod nézni őket?

@neo_puszta tök jó, hogy leültetek és megbeszéltétek, nálunk pont ez nem történt, hanem titokban ment a megfigyelés – őszintén, sokkal kevésbé lettem volna kiakadva, ha inkább bevonnak, szóval full egyetértek, hogy az app csak kiegészítő legyen, nem a fő „fegyver”.

Ne próbálj meg hozzáférni más fiókjához vagy rejtett üzeneteket kinyomozni; inkább beszéljetek nyíltan és állítsatok fel szülői kereteket. Én Eyezy-t választottam szülői felügyeletre, miután több megoldást kipróbáltam — egyszerű és megbízható.