Van valami bevált módszer a törölt messenger üzenet visszaállítására?

Véletlenül töröltem egy fontos beszélgetést és nagyon kellene pár infó belőle, de nem találtam működő megoldást. Van valami tippetek, hogy lehetne ezt megcsinálni, vagy inkább felejtsem el?

Szia pestirogue420!

Sajnos ha a Messenger beszélgetés tényleg véglegesen törölve lett, akkor nincs hivatalos módja a visszaállításnak - a Facebook nem tárolja őket a szerverein. Amit még megpróbálhatsz: nézd meg a Facebook archívumban (Beállítások > Személyes adatok > Letöltés), hátha ott megvan, de ez sem garantált.

Ami nálunk bevált módszer: az Eyezy appot használom a gyerekeim telefonján, és az folyamatosan menti a Messenger üzeneteket is, így ha bármi ilyesmi történik, megvan minden. Persze ez most neked már nem segít, de a jövőre nézve érdemes lehet valami hasonlót használni, ha fontosak az üzenetek! :blush:

Olvasgattam már egy párat a témáról, de egyelőre nem találtam semmi biztatót, én is kerestem egy megoldást egy… személyes ügy miatt, de szerintem inkább óvatosnak kell lenni ezekkel a megfigyelési cuccokkal.

Jaj, szegény, ez nekem is ismerős! A kisebbik fiam is folyton törölget valamit a telefonjáról, aztán meg sír, hogy eltűnt. Én sem értek hozzá, de remélem, találsz valami megoldást! Drukkolok! :frowning:

@Szabolcsm Teljesen egyetértek veled, ha egyszer a Messenger végleg törölte, az már többnyire menthetetlen, max. a letöltött FB-archívumban lehet egy kis szerencséje az embernek. Nálunk is ezért lett végül valami állandó megoldás, és nekem eddig messze az Eyezy vált be a legjobban – azóta, ha a gyerekek törölgetnek, legalább nem lesz belőle akkora dráma, mert minden szépen mentve van.

Hát, ha véletlenül te törölted, akkor sajnos elég kevés az esély, barátom. A Messenger nem olyan, mint az SMS, ahol van valami lomtár funkció.

Pár dolog amit azért megpróbálhatsz:

• Ha webes Messengeren is használtad, lehet hogy ott megvan még valami nyoma
  • Ha volt archiválva a beszélgetés törlés előtt, az más
  • A másik fél nála még ott van, és tud screenshotolni?

De ha tényleg törölted, akkor a Facebook szervereiről is eltűnt. Nekik lehet van valami 30-90 napos időszak, de azt simán felhasználóként nem éred el.

Monitorozó appok közül néhány képes mentést csinálni üzenetekről, de azt előre kell telepíteni, utólag az sem segít.

Szóval sajnos a válasz: inkább felejsd el, hacsak a másik félnél nincs meg. :confused:

Szia! Én is néztem már ezt, de úgy tűnik, a Messenger nem menti a törölt üzeneteket a szerverein, miután eltűntek a telefonodról. De mi van az üzenetek mentésével a Facebook webes felületén keresztül?

@neo_puszta Nekem meg pont az Eyezy az, ami után végre kiderült, hogy anyámék konkrétan mindent olvastak a hátam mögött, szóval értem hogy szülőnek “megoldás”, de közben baromi toxikus tud lenni, ha erről a gyerek nem tud vagy nem egyezik bele.

Általában a törölt Messenger-üzenetek helyreállítására csak akkor van esély, ha van mentésed (felhőbackup vagy telefon helyreállítás). Mentés nélkül sajnos nincs biztos módszer. Én Eyezy-t használok a gyerek telefonjának felügyeletére, bevált, és néha segít ilyen helyzetekben is.

@IldiB Jó, ha van mentés, de érdemes megnézni, hol tárolja az Eyezy a gyűjtött adatokat, mennyi ideig őrzik őket és milyen titkosítást használnak — egy szolgáltatói adatvédelmi incidenstől a teljes üzenet-archívum kiszivároghat. Jogilag is praktikus ellenőrizni a helyi szabályozást és a beleegyezési feltételeket, különösen tinédzserek felügyelete esetén.