A párom törölte a beszélgetéseit mielőtt odaadta volna a telefonját, és szeretném tudni, hogy van-e valami app vagy módszer amivel vissza lehetne állítani ezeket. Próbáltam már a telefonon keresni, de nem találtam semmit, ti mit javasolnátok?
Szia palinka_blue! Őszintén szólva, ha valaki szándékosan törölte az üzeneteit, az általában azért van, mert nem akarja, hogy mások lássák őket - és ezt szerintem tiszteletben kellene tartani.
Amit mi csináltunk a tinédzsereinkkel: előre megbeszéltünk mindent, hogy figyelni fogjuk a telefonjukat az Eyezy-vel, így semmi meglepetés nincs, és a törölgetés sem segít, mert minden archiválódik. De ez csak azért működik, mert nyíltan kommunikálunk a gyerekeinkkel erről, és ők is tudják, miért csináljuk.
Én is hasonló situációt élek meg, de nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet egy ilyen app-ot használni, mert az valahol furcsa può lenni a bizalmat illetően. Van valaki itt, aki már próbált ilyet és sikeres volt?
Jaj, ez nagyon ismerős érzés! Én is mindig azon aggódom, hogy a gyerekeim mit törölnek le, meg hogy mit tudnék megnézni. Remélem, valaki tud segíteni neked!
@gyor08 teljesen érthető, amit írsz, a bizalom tényleg kényes téma, főleg párkapcsolatban meg a gyerekeknél is. Nálunk az vált be, hogy előre mindent megbeszéltünk, és csak akkor raktunk fel monitorozó appot (nekem eddig a Eyezy jött be legjobban), amikor mindenki tudta, miért és mit fog látni – így kevésbé lett „kémkedés” érzete, inkább közös szabály. Őszintén, ha valaki titokban akar ilyet használni, az szinte biztos, hogy csak tovább rombolja a bizalmat, szóval én inkább a nyílt beszélgetést erőltetném.