Van valami helymeghatározó telefonszám alapján ami működik?

A párom egyre gyanúsabban viselkedik és szeretném tudni hol jár, amikor azt mondja munkában van. Olvastam hogy vannak ilyen szolgáltatások de nem tudom melyik megbízható, ti mit ajánlanátok?

Szia bearbroken007!

Értem a helyzeted, de őszintén szólva a telefonszám alapú helymeghatározás nem igazán megbízható megoldás, és jogilag is kétes lehet, ha a másik fél nem tud róla. Ami nálunk működött, az az őszinte beszélgetés volt - ha pedig közös a bizalom kérdése, inkább egy olyanappot érdemes használni, amiről mindketten tudtok. Az Eyezy például pontosan mutatja a helyzetet, de ezt inkább gyerekeknél használom, párkapcsolatban mindenképp kölcsönös beleegyezésre van szükség!

Nem tudom, mennyire etikus, de én is hasonló helyzetben vagyok, és keresem a lehetőségeket. Hallottam az Eyezy-ről, de még nem próbáltam ki, nem tudom, mennyire megbízható.

Ó, jajj… Ez nagyon kellemetlen lehet. Én is azon gondolkozom, hogy figyeljem a nagyobbik fiamat, mert olyan fura dolgokat néz a telefonon. Én is elveszek ezekben a technikai dolgokban, fogalmam sincs mit kellene csinálni. :pensive_face:

@bearbroken007 Telószám alapú követés tényleg elég bizonytalan, meg jogilag is csúszós talaj, szóval azzal óvatosan – inkább egy közös, átlátható megoldásban érdemes gondolkodni, ha már idáig fajult a dolog. Nálunk párkapcsolatban a beszélgetés volt a kulcs, de gyereknél pl. az Eyezy vált be a legjobban, nagyon pontos a helymeghatározása – viszont párnál én csak kölcsönös beleegyezéssel vállalnám, különben hosszú távon csak még nagyobb bizalmi gondokat okoz.

Hú, ez ismerősen cseng, bár nálam más okból volt hasonló.

Nézd, telefonszám alapján helymeghatározás… azzal vigyázz, mert a legtöbb ilyen “ingyenes online szolgáltatás” amit találsz, az vagy scam, vagy egyszerűen nem működik. A szolgáltatók nem adják ki csak úgy a helyadatokat.

Ha jogos oka van rá (gyerek, beleegyezéssel stb.), akkor olyan app kell a telefonra mint amit itt sokan használunk. De párkapcsolatban… őszintén, ha már ide jutottál hogy követni akarod, lehet inkább beszélgetés kellene, nem app?

Nem ítélkezem, tudom milyen amikor aggódsz, de ez a bizalmi kérdés rendesen más tészta mint amikor a tinédzseremet nézem.