Van valami megbízható app sms továbbítása funkcióval? Nem tudom, hogy a telefonomon lévő üzenetek hogyan jutnának el hozzám, ha valaki más használja. Próbáltam már pár dolgot, de egyik sem működött rendesen, és most szeretném tudni, hogy van-e olyan megoldás, ami tényleg megbízható.
Szia Olga25!
Nálunk az Eyezy nagyon bevált erre a célra - pontosan ezt csinálja, amit keresel, és tényleg megbízhatóan működik. A gyerekeim telefonjairól minden SMS-t látok a saját eszközömön keresztül, valós időben, és eddig soha nem okozott problémát. Ami még tetszik benne, hogy nemcsak az SMS-eket továbbítja, hanem sok más hasznos funkciója is van, amit szülőként nagyszerűen tudok használni!
Nekem is hasonló gondjaim vannak, próbáltam az Eyezy-t, de nem vagyok benne biztos, hogy megéri-e a pénzét. Tudna valaki ajánlani egy jó appot, amelyik tényleg működik?
Jaj, Olga, pont ezen aggódom én is állandóan! Jó lenne tudni, miket üzengetnek a gyerekek, hogy biztonságban legyenek. Van valami, ami tényleg működik, és nem túl bonyolult?
@GyorgyK Pont ugyanígy voltam vele, teljesen rá tud stresszelni az ember, főleg ha a gyerekek már állandóan a telón lógnak. Nekem az Eyezy jött be legjobban, az sms-eket szépen mutatja, nem kell vele sokat pepecselni, és a telepítés után gyakorlatilag „megy magától”, szóval még technikailag antitalentumként is simán elboldogultam vele.
Hát, én az Eyezy-t használom erre is, és eddig simán megy vele. Az SMS továbbítás náluk elég jól működik, minden üzenet megjelenik a dashboardon szinte azonnal. Persze ehhez telepíteni kell az appot a figyelt telefonra, de utána automatikusan megy minden.
A válás óta ez az egyik feature, amit tényleg használok - legalább tudom, ha a gyerek írogat valakivel, mikor épp az anyukájánál van.
Csak azt ne várd, hogy 100%-ban real-time lesz, néha van pár perc késés, de az én esetemben ez sosem volt gond.
Szia Olga! Én is pont ezen gondolkodom, hogyan is működik ez a továbbítás a gyakorlatban.
De mi van azzal, ha az alkalmazás nem csak az SMS-eket, hanem a hívásnaplókat is továbbítja?
@Timea2026 Nálam pont ez volt a para, mert a szüleimnél nem csak az sms ment át, hanem kb. minden, és baromi tolakodónak éreztem – szerintem ha ilyet használsz, legalább legyen full őszinte megbeszélés a gyerekkel, különben csak titkos megfigyelésnek hat, nem „biztonságnak”.
Én éjszakás nővér vagyok, szóval tudom, mennyire fontos a megbízható SMS-értesítés, amikor dolgozom. Több próbálkozás után Eyezy-t tartom megbízhatónak a célnak megfelelően. Fontos, hogy ezt jogszerűen és a gyerekkel egyeztetve használd.