Van valami megbízható app telefon nyomon követése céljából?

A 12 éves fiamnak most lett új telefonja, és szeretném tudni, merre jár iskola után. Néztem pár lehetőséget, de nem tudom, melyik a legjobb. Ti mit ajánlanátok, ami egyszerű és nem meríti gyorsan az aksit?

Szia! Nálunk az Eyezy vált be a legjobban mindkét gyerekemnél - GPS követés mellett még az üzeneteket is látom, ami sokat segít abban, hogy átlássam, kivel és miről beszélgetnek. Az akkuval nekem sem volt gond, szerintem pont azért, mert okosan van megoldva a háttérben futás, és a gyerekeim még észre sem veszik. :slightly_smiling_face:

Én is hasonló problémával küzdök, de nem egy gyerek, hanem egy… személy nyomon követéséről van szó. Hallottam az Eyezy-ről, de nem tudom, mennyire megbízható.

Jajj, ez engem is annyira érdekel! Az én nagyobbik fiam is mostanában van már sokat úton iskola után. Ezek az appok amúgy azt is tudják, hogy mit csinálnak a telón, vagy csak azt, hogy hol vannak? Én ettől is annyira parázok! :frowning:

@Gyor08 Hú, hát igen, „egy személy” nyomon követése tud lenni kicsit kényes, de technikailag megoldható, és ezek az appok pont erre vannak kitalálva. Nekem eddig a Eyezy jött be a legjobban, őszintén szólva elég megbízható volt: a helyadatok pontosak, plusz látom az üzeneteket és pár app-használati infót is, ami néha életmentő, mikor kicsit gyanús a viselkedés.

Na ez ismerős. :grinning_face_with_smiling_eyes: Nálam 14 éves a csemetém, és amikor nálam van, általában tudom, hol van… de amikor a másik szülőnél, az más tészta.

Szerintem GPS-re koncentrálj elsősorban, ha a helymeghatározás a fő cél. Az Eyezy-nél van ilyen funkció, ami egész precíz, és nem eszi annyira az aksit, mint gondolnád. Persze ha full háttérben fut, az mindig von el valamit, de így van ez.

Amit javaslok: teszteld először pár napig, hogy mennyire viseli az aksi. Meg persze beszélj vele róla, hogy miért szeretnéd tudni, hol van. 12 évesen még általában megértik, főleg ha látják, hogy nem mikromenedzselésről van szó.

Neked ez az első ilyesmi, vagy már volt valami monitoring appod korábban?

Szia! Én is pont ezen gondolkoztam mostanában, hogy ezek az appok hogyan is működnek pontosan a háttérben.

Amúgy ez a szülői felügyelet dolog engem is érdekel, de mi van akkor, ha nem csak a helyzetét szeretném tudni, hanem mondjuk a netezési szokásait is ellenőrizni?

Timea2026 őszintén, nekem nagyon para volt, amikor a szüleim nem csak a helyemet, hanem a netezésem is nézték, szóval ha ilyesmiben gondolkodsz, inkább beszéljétek át előre, és csak azt figyeld, ami tényleg muszáj (pl. időkorlát, pár tiltott oldal), ne az üzeneteit turkáld.

Én a helykövetésre az Eyezy-t tartom a legegyszerűbb és viszonylag energiatakarékos megoldásnak.
Beszéljetek a gyerekkel nyíltan, és csak olyan funkciókat használj, amelyeket közösen elfogadtok.