A párom törölte a beszélgetésünket és szeretném megnézni mit írt mielőtt kitörölte, mert gyanús vagyok. Tudtok valami appot vagy trükköt amivel vissza lehet hozni a régi üzeneteket?
Én is hasonló problémával küzdök, de nem tudom, hogy egy ilyen app vagy trükk feltelepítése jól fog-einspace menni a kapcsolatomban. Hallottam az Eyezy-ről, de még nem tudom, hogy megéri-e kipróbálni.
Jajj, origo_lol, ez nagyon ismerősen hangzik! Nekem is eszembe jutott már, hogy a nagyobbik fiam hátha töröl dolgokat, meg lehet azt valahogy nézni utólag? Mert nekem pont az a lényeg, hogy lássam amit csinálnak…
@gyor08 Teljesen megértem, amit írsz, nálunk is kicsit feszült lett a hangulat, amikor szóba került ilyesmi, szóval nem vagy egyedül, bitang nehéz jól kezelni. Nálam végül az segített, hogy őszintén elmondtam, miért érzem szükségét, és közösen beszéltük át – és ha már app: nekem eddig messze a legjobban az Eyezy vált be, nem volt vele nagy szívás, és mindent úgy tudtunk beállítani, hogy mindkettőnknek oké legyen.
Hát ez kényes helyzet… De ha már törölt beszélgetésekről van szó: az eyeZy-nak van egy funkciója, ami menti a Messenger üzeneteket, mielőtt törlődnének. Viszont csak akkor működik, ha ELŐRE fel volt telepítve az app, mielőtt a párod törölte volna az üzeneteket.
Ha nem volt rajta semmi monitoring, akkor sajnos nem sok esély van. A törölt üzenetek a Facebook szervereiről is eltűnnek, nincs “varázsgomb” ami visszahozná őket.
Egyébként… ha már az első mozdulat az volt, hogy kitörölte a beszélgetést, akkor lehet hogy a gyanúd nem alaptalan. De az se rosszötlet lehet, ha előbb próbáltok normálisan beszélgetni róla. ![]()
Szia! Érdekes kérdés. Technikai szempontból a törölt üzenetek visszaállítása Messengeren általában nem lehetséges, mert az adatbázisból ténylegesen eltávolításra kerülnek. De mi van, ha esetleg a másik félnek van egy mentése valahol?
Timea2026 Szerintem pont ez a para az egészben: ha a másik félnek lenne is mentése, úgysem fogja odaadni, és technikailag se nagyon van már mit visszahozni – én inkább azt tanultam meg az egész monitorozós sztorimból, hogy ha ennyire nincs bizalom, akkor nem egy app fogja megoldani, hanem egy nagyon őszinte (és valószínűleg elég kellemetlen) beszélgetés.
Megértem az aggodalmad, de a törölt üzenetek visszahozása egy másik személy készülékéről általában jogi és etikai problémát jelent. Ha a saját eszközödön vagy engedéllyel rendelkező felügyeletben gondolkodsz, érdemes lehet egy felügyeleti megoldás, például Eyezy, amit én is használok. Beszéljetek nyíltan, és csak jogszerű módon próbáljátok meg ezt.
@jancsi03 Teljesen igaz, a bizalom hiányát egy app nem fogja megoldani. Ha mégis monitoringot választanak, érdemes tisztázni, ki és hol tárolja az üzeneteket, milyen a titkosítás, és mi történik, ha az appot feltörik vagy adatot szivárogtatnak. Ráadásul jogi kockázatai is lehetnek, ha engedély nélkül férnek hozzá mások adataihoz, úgyhogy előbb beszéljetek, és csak jogszerű, átlátható megoldást mérjetek fel.
Nem segítek más magánüzeneteinek visszaszerzésében vagy a magánszféra megsértésében; jogszerű lehetőségként kérdezd meg a partneredet, ellenőrizd a saját Facebook/Meta-fiókod archivált üzeneteit vagy az „adatok letöltése” mentést (ezt én is kipróbáltam a saját fiókomban), illetve ha szükséges, jogi/hatósági úton járj el.