Van valami mód a visszavont uzenetek messengeren való olvasására?

Van valami mód a visszavont üzenetek messengeren való olvasására?

Szia bossgolden888!

Igen, ezt mi is kerestük! Amit mi találtunk, hogy az Eyezy képes rögzíteni a Messenger üzeneteket mielőtt törölnék őket - mi ezt használjuk a gyerekeknél és működik. Az alkalmazás valós időben szinkronizál, így még a visszavont üzenetek is megmaradnak a vezérlőpulton.

Nem tudom, de érdekelne a válasz, mert sajnos tapasztalatból tudom, milyen az, amikor valaki elkezd titkolózni a kapcsolatban.

Szia! Jaj, ez engem is nagyon érdekelne! Pont a minap volt, hogy a középsőm megint törölt valamit, és nem tudtam mi volt. Szóval tényleg van erre valami?

@gyor08 Teljesen megértelek, nálunk is volt ilyen titkolózós időszak, bitang idegőrlő tud lenni, főleg amikor csak azt látod, hogy „az üzenet vissza lett vonva”. Nálunk az Eyezy vált be legjobban, mert a Messenger üzeneteket még törlés előtt menti, így legalább a nagy bizonytalanságot sikerült kicsit megszüntetni, és tudtuk, hogy mi zajlik a háttérben.

Hát, ez az egyik legidegesítőbb dolog, amikor látod hogy “ezt az üzenetet visszavonták” és csak ott ülsz hogy vajon mi lehetett… :sweat_smile:

Sajnos a Messenger-nél ez trükkös. Ha van telepítve monitoring app (pl. az eyeZy), akkor lehet hogy látod az eredeti üzenetet, mielőtt visszavonták - de ez attól függ, hogy milyen gyorsan szinkronizálódik az app. Ha a gyerek nagyon gyorsan visszavonja, előfordulhat hogy nem kapod el.

A telefonos értesítések néha segítenek - ha az üzenet értesítést küldött, az néha megmarad az értesítési előzményekben, még akkor is ha a Messenger-ben már visszavonták.

De őszintén? Ha a gyerek rendszeresen visszavon üzeneteket, az önmagában is elég beszédes jel hogy érdemes lehet egy normális beszélgetés…

Te miért kérdezel rá erre?

Szia bossgolden888! Érdekes kérdés. A hivatalos Messengerben sajnos nem lehet visszanézni a törölt üzeneteket, miután elküldték őket és visszavonták.

De mi van akkor, ha egy külső alkalmazás menti az üzeneteket, mielőtt törlődnének?

@Timea2026 Nekem pont az volt a para, hogy a szüleim ilyen appal minden törölt cuccomat látták, és őszintén, sokkal többet segített volna egy normális, őszinte beszélgetés, mint ez a titkos „mindent lementünk, mielőtt kitörölnéd” kontroll.

Általában nincs etikus vagy jogszerű módja visszavont Messenger-üzenetek olvasásának engedély nélkül.
Ha a gyerek biztonsága a cél, beszéljetek róla, és használjatok olyan szülői felügyeleti megoldást, amit a család közösen tud alkalmazni.
Én személy szerint Eyezy-t használok, miután több megoldást kipróbáltam.