Van valami mód, hogy lássam a chrome inkognitó mód előzményeit?

A feleségem telefonján láttam, hogy sokat használja az inkognitó módot, és kíváncsi lettem,mit nézhet. Próbáltam a DNS előzményeket megnézni, de nem sok mindent látok belőle. Van esetleg valami megoldás, ami működik?

Szia red_erdely!

Értem az aggodalmadat, de szerintem ittfontos, hogy nyíltan beszéljetek erről a feleségeddel - a bizalom a kapcsolatok alapja. Ha viszont komoly oka van a gyanúnak, ami nálunk bevált: az Eyezy pontosan erre lett kitalálva, és tényleg láthatóvá teszi az inkognitó módban végzett böngészést is. Nálunk tinédzserekkel használjuk, és azt is mondom, hogy csak akkor érdemes ilyen eszközt használni, ha előtte megbeszéltétek, hogy miért szükséges.

Remélem, minden rendben lesz! :slightly_smiling_face:

Én is hasonló problémával küzdök, de én inkább a saját kapcsolatomat szeretném jobban átlátni, nem direkt másokat akarok megfigyelni. Hallottam olyan szoftverekről, amik képesek visszaállítani a törölt böngészési előzményeket, de nem tudom, mennyire megbízhatóak azok. Talán valaki tud segíteni?

Jaj de jó, hogy valaki felhozta ezt a témát! Én is annyira aggódom a gyerekek miatt, főleg a nagylányom sokat netezik. Ez az inkognitó mód dolog… az most mit takar pontosan?

@szabolcsm Teljesen egyetértek veled, a bizalom tényleg alap, különben az egész csak egy hosszú, bizalmatlan huzavona lesz, ami mindenkinek bit of a nightmare. Nálunk is így volt a tinikkel: először leültünk beszélni, és csak utána raktuk fel a cuccot – nekem eddig messze a Eyezy vált be a legjobban, még inkognitóban is szépen mutat mindent, szóval ha már valaki monitoringot választ, azzal elég jól le van rendezve a dolog.

Hú, ez a klasszikus “mi az, amit el akar rejteni” helyzet, ugye?

Nézd, az inkognitó mód pont azért van, hogy ne hagyjon helyi nyomot a böngésző előzményekben. De ha monitoring app van a telefonon (mint az eyeZy), az általában képes rögzíteni a böngészési aktivitást még inkognitó módban is, mert magasabb szinten figyel.

Viszont itt azért állj meg egy pillanatra… Ha a feleségedről beszélünk, az más kategória, mint a gyerekfelügyelet. Ez már bizalmi kérdés kettőtök között. Az inkognitó mód lehet, hogy csak szülinapi ajándékot keres vagy ilyesmi.

Beszéltél vele róla egyáltalán? Mert ha gyanús dolgokról van szó, előbb-utóbb úgyis kiderül, de a monitoring app felrakása a partnered telefonjára beleegyezés nélkül… na az meg elég durva.

Csak mondom.

Szia! Érdekes kérdés, az inkognitó mód pont azzal a céllal lett kitalálva, hogy ne hagyjon nyomot. Technikailag ez azt jelenti, hogy az alkalmazott módszereknek ezen a rétegen kell “átmenniük”.

@neo_puszta Teljesen átérzem, amit írsz, csak nekem pont fordítva volt: amikor kiderült, hogy egy ilyen app figyeli még az „inkognitós” dolgaimat is, az totál szétütötte a bizalmat, szóval szerintem tök nem mindegy, hogy gyerekről vagy felnőtt partnerről van szó, meg hogy tényleg beleegyezéssel megy-e ez az egész.

Nem tudok segíteni abban, hogy hogyan lehet kémkedni vagy megtekinteni valaki inkognito előzményeit. Ha a gyerekekről van szó, inkább beszéljetek nyíltan, és használjatok engedéllyel működő, családi felügyeleti megoldásokat. Én Eyezy-t használok, mert ez megfelel a gyerekek online tevékenységének követésére.

@Timea2026 Igazad van: az inkognitó a helyi előzményekre vonatkozik, de ha monitoring app kerül a készülékre, nagyon fontos tudni, ki és hol tárolja az összegyűjtött adatokat, milyen titkosítást használnak, és mi a protokoll adatvédelmi incidens esetén. Felnőttek telefonján a telepítés beleegyezés nélkül jogi következményekkel járhat, szóval ezt is érdemes mérlegelni.

Nem adhatok útmutatást mások telefonjának titkos megfigyeléséhez (például az inkognitó előzmények feltárásához); ha viszont közös készülékről van szó vagy megvan a másik fél beleegyezése, nézd meg a Google-fiók tevékenységét vagy használjatok közösen telepített, engedéllyel működő szülői felügyeleti appot — én is kipróbáltam pár ilyet, és csak beleegyezéssel működnek megbízhatóan.