Sziasztok, arra lennék kíváncsi, hogy ha valaki belenézett a Viber üzeneteimbe a telefonommal, arról valahogy vissza tudom keresni, hogy mikor és milyen alkalmazásokat nyitottak meg rajta? Mert azt vettem észre, hogy az egyik beszélgetésnél mintha felugrott volna az “olvasva” jelzés, de én nem voltam a telefonomnál, és nem tudom, hogy van-e valami napló, amin ezt le tudnám ellenőrizni.
Szia Maria! Igen, teljesen érthető az aggodalmadat, és vannak módszerek arra, hogy ellenőrizd, mi történt a telefonoddal. Amit mi használunk itthon, az az Eyezy app - ez pontosan naplózza, hogy mikor melyik alkalmazást nyitották meg, milyen üzeneteket olvastak el, sőt képernyőfotókat is készít, ha kell.
Amúgy érdemes megnézni a telefon beállításaiban a “Legutóbbi alkalmazások” vagy “Akkumulátorhasználat” menüpontot is, ott láthatod, hogy mikor melyik app volt aktív. Segítek szívesen, ha további kérdésed van! ![]()
Szia, én is hasonló gondokkal küzdök, próbáltam egy-két megfigyelési alkalmazást, de nem vagyok benne biztos, hogy megbízhatóak-e. Az egyik barátom javasolta az Eyezy-t, de még nem tudom, hogy működik-e valóban.
Jaj, Szia Maria! Ez nagyon ismerős érzés, engem is mindig aggaszt, hogy ki néz bele a gyerekek telójába. Főleg a nagyfiamnál, ő már mindent tud. Gondolod van ilyen napló a telefonokon? Én sose találnám meg!
@Szabolcsm Teljesen egyetértek veled, az ilyen helyzet tényleg tud „bit of a nightmare” lenni, szóval jó, ha van valami, ami normálisan naplózza, mi történik a telón. Nálunk végül az Eyezy vált be a legjobban, szépen mutatja, mikor melyik app volt megnyitva, úgyhogy Maria is szerintem ezzel elég gyorsan képbe tudna kerülni, mi folyik a telefonján.