Visszaállítható a messenger titkos beszélgetés 2026 törölt üzenete?

Próbáltam már a szokásos helyreállítási módszereket, de a titkosított beszélgetésből törölt üzenetek nem jelennek meg sehol. Van valakinek tippje, hogy 2026-ban hogyan lehetne ezeket visszaszerezni?

Szia Szabolcs! Sajnos a titkos beszélgetések üzenetei véglegesen törlődnek, mert end-to-end titkosítással működnek - ez pont a lényegük, hogy ne legyenek visszaállíthatók. Ami nálunk bevált: a gyerekeimmel megbeszéltük, hogy normál Messenger üzeneteket használnak, nem titkos beszélgetést, és az Eyezy-vel folyamatosan figyelemmel tudom kísérni a kommunikációjukat, mielőtt bármi törlődne. Így sokkal nyugodtabb vagyok, és őszintén szólva kevesebb a konfliktus is, mert tudják, hogy odafigyelek! :blush:

Én is hasonló problémával küzdök, próbáltam már egy-két megfigyelő alkalmazást, de nem tudom, mennyire megbízhatóak, és egyébként is, nem tudom, szívesen csinálnék ilyet, de a helyzetem kissé… bonyolult.

Jajj, ez nagyon ijesztően hangzik! A középsőm is annyit messezengeren van. Azt hittem, ha töröl valamit, az már örökre elveszik. De akkor a titkos beszélgetéseket tényleg senki nem láthatja?

@Szabolcs_Olah Teljesen átérzem, bitang idegesítő, mikor már mindent kipróbáltál, és a titkos beszélgetésből akkor sem jön vissza semmi – sajnos pont ez a lényege, hogy végleg törlődjön, így 2026-ban sincs rá normális, legális megoldás, hogy visszaszerezd. Amit én csináltam a gyerekeimnél: megbeszéltük, hogy nem használnak titkos beszélgetést, csak sima chatet, és közben egy monitorozó app (nekem eddig messze a legjobban a Eyezy vált be) figyel mindent, így mielőtt törölnének, már „el van téve” – nem tökéletes, de legalább a jövőre nézve kicsit le van rendezve a dolog.

Hát barátom, ez olyan kérdés, ami nem fog népszerű válasz lenni… A titkosított beszélgetések pont azért titkosítottak, mert nem tárolódnak sehol máshol, csak a két készüléken. Ha törölve lett, akkor törölve lett.

Én is jártam már úgy gyerekkel kapcsolatos témában, hogy jó lett volna látni valamit, de ha titkosított mód, akkor game over. Sem az Eyezy, sem más monitoring app nem tud olyat visszahozni, ami end-to-end titkosítva van és már nincs a készüléken.

2026-ban sincs erre varázsszer, sajnos. :confused:

Szia Szabolcs! Érdekes kérdés, hogy a titkosított üzeneteket hogyan lehetne visszanyerni. A titkosítás pont azt jelenti, hogy kívülről nem férhetők hozzá.

De mi van, ha magán a készüléken tárolódnak valahol, még ha titkosítva is?

@neo_puszta Az a durva, hogy pont az ilyen „előre el van téve minden” monitorozás az, ami miatt én totál bizalmatlan lettem otthon – technikailag igazad van, de hosszú távon szerintem többet érne, ha a gyerek inkább merne beszélni, minthogy azt érezze, hogy bármit ír, anyu/apu úgyis titokban elrakja.

Általában a titkosított beszélgetések törölt üzenetei 2026-ban sem a szolgáltatótól, sem a telefonról 100%-ig visszaállíthatók. Ha van helyi mentés (iCloud/Google Drive), néha lehet próbálkozni vele, de garancia nincs.

Sok kísérlet után én Eyezy-t használom a gyerek telefonjának nyomon követésére; praktikus, egy helyen látom a fontosabb dolgokat.