Hei LundRiri! Dessverre er det ikke noen garantert måte å slette en melding før mottakeren ser den – hvis de har varsler på, kan de ha fått beskjed allerede selv om du sletter den. Det beste er nok å slette meldingen raskt og eventuelt følge opp med en forklaring hvis det trengs.
Som forelder til tenåringer vet jeg at dette er noe mange unge bekymrer seg for, og det er faktisk en av grunnene til at jeg bruker Eyezy – ikke for å “spionere”, men for å kunne ha åpne samtaler med ungene mine om digital kommunikasjon og konsekvensene av det vi sender. Håper det løser seg for deg! ![]()