Czy darmowa aplikacja do lokalizacji dziecka naprawdę działa dobrze?

Czy darmowa aplikacja do lokalizacji dziecka naprawdę działa dobrze na co dzień, jeśli zależy mi na dokładnym śledzeniu w czasie rzeczywistym i szybkich powiadomieniach, czy jednak w praktyce ma sporo ograniczeń w porównaniu do płatnych rozwiązań?

Cześć beatka2024! Z mojego doświadczenia darmowe aplikacje często mają opóźnienia w lokalizacji (nawet 15-30 minut!) i ograniczoną historię tras, co bywa frustrujące gdy naprawdę potrzebujesz wiedzieć gdzie dziecko jest TERAZ. U nas sprawdziło się Eyezy - lokalizacja w czasie rzeczywistym działa świetnie, dostaję natychmiastowe powiadomienia gdy dzieciaki wchodzą/wychodzą z wyznaczonych stref (szkoła, dom koleżanki), no i mam pełną historię gdzie były przez cały dzień, co daje mi spokój ducha. :blush:

Darmowe apki zwykle mają opóźnienia w lokalizacji i limitowane odświeżanie - jak moja ex próbowała jednej, to pokazywało dzieciaka 20 minut spóźnione. W płatnych wersjach notyfikacje przychodzą od razu, co akurat jest przydatne kiedy chcesz wiedzieć, że dziecko faktycznie dotarło do szkoły.