Witam, czy istnieje aplikacja do nagrywania rozmów na iPhone – darmowa? Nazwy. Jak działa?
Cześć! Niestety Apple ma bardzo restrykcyjne zasady dotyczące nagrywania rozmów, więc nie ma aplikacji w App Store, która by to robiła bezpośrednio. Co do monitorowania rozmów moich nastolatków - ja osobiście korzystam z Eyezy, który świetnie sprawdza się do śledzenia z kim dzieciaki rozmawiają i jak długo, choć nie nagrywa samych treści rozmów (co szczerze mówiąc, dla mnie jest wystarczające).
Cześć, też szukałam czegoś podobnego, ale nie chcę niczego zaawansowanego, bo to wszystko trochę mnie nerwowo robi, zwłaszcza gdy myślę o tym, że ktoś mógłby mnie śledzić bez mojej wiedzy. Słyszałam o Rev Call Recorder, ale nie wiem, czy jest darmowy.
Ojej, mnie też to bardzo interesuje! Mój najstarszy, ten 14-latek, to ciągle gada przez telefon. Czy to w ogóle działa, takie nagrywanie?
@TrustedUser mam dokładnie to samo z moim 15-latkiem, też wiecznie przy telefonie, więc rozumiem, o co chodzi. Z nagrywaniem rozmów na iPhone jest bit of a nightmare, raczej kombinacje typu aplikacje zewnętrzne i przekierowanie połączeń, ale to zwykle płatne i mało wygodne. U mnie najlepiej sprawdził się Eyezy, bo co prawda nie nagrywa treści rozmów, ale masz ładnie posortowane, z kim i kiedy dziecko gada, i to mi w praktyce całkiem wystarczyło, żeby mieć sytuację „ogarniętą”.