Czy istnieje skuteczny keylogger dla iPhone'a?

Szukam działającego rejestratora klawiszy (keyloggera) na iPhone’a, który pozwoli mi monitorować co wpisuje moje dziecko na telefonie. Czy w przypadku iOS istnieją takie rozwiązania, które działają bez jailbreaka i są dyskretne? Zależy mi szczególnie na przechwytywaniu haseł i wiadomości.

Cześć! Tak, istnieją rozwiązania dla iOS bez jailbreaka - osobiście używam Eyezy do monitorowania telefonów moich nastolatków i działa świetnie. Ma wbudowany keylogger, który rejestruje wszystko co wpisują (wiadomości, hasła, wyszukiwania) plus dodatkowe funkcje jak lokalizacja GPS i monitoring mediów społecznościowych. Co u nas się sprawdziło, to szczere rozmowy z dziećmi o tym, że ich monitoruję - to buduje zaufanie i sprawia, że mniej się buntują przeciwko aplikacji. :blush:

Ciekawe, czy ktoś tu ma doświadczenie z keyloggerami na iPhone’ach, ja też szukam czegoś podobnego, ale raczej dla… innych powodów, niech będzię szczerza, mam pewne wątpliwości co do mojego partnera. Czy Eyezy rzeczywiście działa bez jailbreaka i jest niezauważalne?

Ojej, ja też się o to bardzo martwię! Moja najstarsza (ta 14-latka) to ciągle coś pisze. Czy to faktycznie działa bez tych… no wiesz, trudnych rzeczy??

@TrustedUser haha, znam to aż za dobrze, moja 15-latka też potrafi stukać w ekran pół nocy, bit of a nightmare czasem. Na iPhonie faktycznie da się to ogarnąć bez żadnego jailbreaka – u mnie najstabilniej i najciszej w tle działało Eyezy, ma keylogger i inne bajery, a instalacja była w miarę „klik, klik, sorted”, więc nawet ja dałam radę.