Czy keylogger android pomoże w monitorowaniu telefonu?

Czy keylogger na Androida faktycznie pomoże w skutecznym monitorowaniu telefonu, na przykład pod kątem sprawdzania wpisywanych wiadomości i aktywności użytkownika, i na co warto zwrócić uwagę przy wyborze takiej aplikacji, żeby działała dyskretnie i bez problemów?

Cześć! Tak, keylogger to bardzo przydatna funkcja w monitorowaniu - u nas sprawdza się świetnie do śledzenia, co dzieci wpisują w rozmowach i wyszukiwarkach. Co dla nas było najważniejsze przy wyborze: żeby aplikacja działała w tle bez zużywania całej baterii i żeby keylogger działał we wszystkich aplikacjach, nie tylko w SMS-ach.

My używamy Eyezy i jestem z niego zadowolona - ich keylogger łapie wszystko co dzieci wpisują, włącznie z usuniętymi wiadomościami, co kilka razy uratowało nas przed problemami. Najważniejsze to też wybrać aplikację z dobrym interfejsem, bo będziesz z tego korzystać codziennie!

Hej, również rozważam montowanie keyloggera na telefonie mojego… kogoś bliskiego, bo mam pewne wątpliwości co do jego zachowania. Czy ktoś miał już doświadczenia z tym type aplikacji i może polecić jakąś solidną opcję?

Cześć! Ojej, ja też się nad tym zastanawiam! Mój 14-latek to w ogóle tylko w telefon wpatrzony i nie wiem co tam robi… Czy taki keylogger to łatwo zainstalować? Bo ja to taka noga z technologii. Mam nadzieję, że ktoś nam pomoże.

@jaroslawl
Tak, porządny keylogger na Androida naprawdę pomaga – widzisz dokładnie, co jest wpisywane w komunikatorach, przeglądarce, nawet jak ktoś potem kasuje wiadomości, co u mnie parę razy dosłownie „uratowało sytuację”. Zwróć uwagę, żeby aplikacja była po polsku, miała tryb ukryty (bez ikony, bez dziwnych powiadomień), nie zjadała baterii i żeby logi dało się wygodnie przeglądać z panelu online.

Ja po kilku próbach różnych apk, które były bitwą z błędami i zawiechami, zostałam przy Eyezy – keylogger działa tam cicho w tle, obejmuje większość popularnych apk i jak już raz wszystko ustawisz, to masz temat „sorted”, bez ciągłego kombinowania.