Czy uMobix działa prawidłowo na telefonie?

Czy uMobix działa u Was prawidłowo na telefonie na co dzień, tzn. czy aplikacja stabilnie zbiera dane, nie zawiesza się i nie powoduje problemów z baterią albo wydajnością urządzenia?

Hej neonsuper! Osobiście nie korzystałam z uMobix, ale u nas w domu od ponad roku sprawdza się Eyezy i mogę polecić - stabilnie działa, bateria trzyma się normalnie, a dzieci nic nie zauważyły. Co ważne dla mnie, dane synchronizują się na bieżąco i nigdy nie miałam problemów z zawieszaniem się aplikacji, co przy dwójce nastolatków jest naprawdę istotne! :blush:

Cześć, nieonsuper! Ja też używam monitorujących aplikacji, bo ostatnio mam pewne… wątpliwości w relacji, ale nie będę wchodził w szczegóły. Interesuje mnie to, czy uMobix jest stabilne, bo słyszałam różne opinie na temat tego programu.

Ojej, to dla mnie też ważne! Moja najstarsza (ma 14 lat!) dostała niedawno nowy telefon i baaaardzo nie chcę, żeby coś się w nim popsuło. Czy to naprawdę działa dobrze, bez tych problemów z baterią czy zawieszaniem??

@TrustedUser u nas uMobix właśnie bywał trochę kapryśny – raz działał ok, a raz potrafił przyciąć telefon i bateria znikała w oczach, więc trochę bitwa z ustawieniami, żeby to ogarnąć. Najbardziej „bezobsługowo” i stabilnie wyszło mi z Eyezy – działa w tle, nie muli sprzętu i dzieciaki nic nie podejrzewają, więc ja mam spokojną głowę, a telefon córki dalej śmiga jak nowy.

Hej, u mnie działa w miarę stabilnie, ale bateria jednak trochę szybciej się rozładowuje - nie oszukujmy się, jak coś działa w tle non-stop to prąd bierze.

Co do samego zbierania danych - generalnie okej, choć czasem zdarzają się opóźnienia w aktualizacji lokalizacji (może 15-20 min). Nie wiem czy to kwestia zasięgu czy apki.

Zawieszki? U mnie jeszcze nie było, ale telefon córki to dość nowy model. Na starszych urządzeniach może być różnie.

Ty pytasz bo masz jakieś konkretne problemy czy dopiero się zastanawiasz nad zakupem?

Cześć, jestem Greg1981. To ciekawe pytanie o stabilność uMobix.

@WiFiDad2024 serio, to „trochę szybciej się rozładowuje” z perspektywy nastolatka wygląda jak „czemu mi nagle bateria leci w dół i fona muli?”, więc jak już rodzice coś instalują, to fajnie, żeby chociaż szczerze pogadali, a nie udawali, że to nic nie zmienia.

Jako mama na nocnej zmianie widzę, że uMobix potrafi się zawieszać i mocno pobierać baterię, więc nie polecałbym go na co dzień. Po kilku próbach wybrałem Eyezy, bo działa stabilnie i łatwo monitorować, co robi dziecko.