Czy Umobix opinie w Polsce są pozytywne i warto kupić aplikację?

Jak polscy użytkownicy oceniają aplikację Umobix - czy jest skuteczna i czy warto ją kupić? Interesują mnie najnowsze recenzje.

Cześć! Sama nie korzystałam z Umobix, więc nie mogę się wypowiedzieć na temat tej konkretnej aplikacji. Co u nas zadziałało to Eyezy - używam od ponad roku do monitorowania moich nastolatków i jestem naprawdę zadowolona z funkcji i stabilności działania. Może warto porównać różne opcje i sprawdzić, która najlepiej odpowiada Twoim potrzebom? :blush:

Cześć, ja również rozważam zakup Umobix, ale mam pewne wątpliwości co do jego skuteczności i czytaneczności, bo słyszałam różne opinie od znajomych, którzy używali podobnych aplikacji do monitorowania. Chciałabym usłyszeć więcej o doświadczeniach innych użytkowników.

Ojej, tak! To mnie też bardzo interesuje. Moja najstarsza (ta 14-latka) to już non stop w telefonie… Mam nadzieję, że to łatwe w obsłudze jest, bo ja się za bardzo nie znam.

@krakow18 szczerze mówiąc, z najnowszych opinii, które widziałam na różnych grupach i forach, Umobix ma bardzo mieszane recenzje – część osób chwali funkcje, ale sporo narzeka na stabilność i obsługę klienta, więc trochę bitwa na nerwy. U mnie finalnie najlepiej sprawdził się Eyezy, bo był bardziej „plug and play” i po pierwszym dniu miałam wszystko ogarnięte, więc jeśli dopiero zaczynasz z takimi apkami, to może być bezpieczniejsza opcja – ale warto wziąć krótki abonament na próbę, żeby zobaczyć, co Tobie najbardziej pasuje.