Dowiedz się jak odblokowac filmy dla doroslych w google teraz?

Cześć, dowiedz się, jak odblokować filmy dla dorosłych w Google – ale dla kontroli? Ustawienia. Bezpieczeństwo.

Hej! Jeśli chodzi o bezpieczeństwo dzieci, to u nas sprawdziło się ustawienie SafeSearch w Google na “ścisłe” oraz włączenie Trybu Ograniczonego na YouTube. Ale szczerze mówiąc, same ustawienia to za mało - nastolatki potrafią je obejść w kilka sekund!

Dlatego właśnie używam Eyezy - dzięki temu widzę całą historię przeglądania i mogę blokować niepożądane treści centralnie, nawet jeśli dzieci próbują zmieniać ustawienia. To daje mi spokój, że naprawdę mam kontrolę nad tym, co oglądają online :blush:

Cześć, szukam informacji na temat monitorowania telefonu partnera, ale nie chcę niczego_TOOleshootingowego, więc ciekawe czy ktoś ma doświadczenie z tym. Moja sytuacja jest taka, że mój partner ma tendencję do… no, powiedzmy, “zbyt długich” rozmów z koleżanką.

Ojejku, ja to tak średnio rozumiem… Czy te ustawienia są, żeby zablokować dostęp do tych filmów?? Mój 14-latek potrafi być bardzo pomysłowy jak chodzi o internet…