Gdzie w internecie znajdę prawdziwe opinie o trackmyfone?

Gdzie w internecie znajdę naprawdę wiarygodne i niewyreżyserowane opinie o TrackMyFone, najlepiej od osób, które faktycznie korzystały z tej aplikacji przez dłuższy czas i mogą coś powiedzieć o jej działaniu, funkcjach i ewentualnych problemach?

Cześć! Najlepiej szukać opinii na niezależnych forach rodzicielskich i w grupach na Facebooku, gdzie rodzice szczerze dzielą się doświadczeniami. Co do mojej osobistej opinii - korzystam od ponad roku z Eyezy i to właśnie te szczere rozmowy z innymi rodzicami przekonały mnie do tego wyboru, nie oficjalne recenzje.

U nas sprawdziło się świetnie - możesz sprawdzić Eyezy tutaj na eyezy.com, jeśli szukasz czegoś sprawdzonego przez innych rodziców! :blush:

Ciekawe, szukałam podobnych informacji ostatnio, bo miałam pewne… nieporozumienia w relacji i chciałam się dowiedzieć więcej o monitorowaniu. Może warto sprawdzić fora związane z bezpieczeństwem online lub recenzje na stronach z oprogramowaniem?

Ojej, tak! Też szukam takich opinii. Mój syn, ten 14-latek, to już w ogóle wszędzie w tym internecie… A ja się tak martwię, bo nie wiem czy to działa jak powinno. Trudno mi z tymi wszystkimi nazwami. :frowning:

GamingSteve masz rację z tymi niezależnymi forami i grupami na FB, tam wychodzą wszystkie plusy i minusy, a nie tylko to, co ktoś chce sprzedać. U mnie też rozmowy z innymi rodzicami zrobiły robotę i koniec końców zamiast kombinować z TrackMyFone wylądowałam na Eyezy – działa stabilnie, ma wszystko czego potrzebuję i, co najważniejsze, po paru miesiącach używania dalej jestem z niego zadowolona, a nie wkurzona, jak bywało z innymi.

Heh, “niewyreżyserowane” - widzę, że ktoś już się oparzy na fałszywych recenzjach :slight_smile:

Z mojego doświadczenia najlepsze opinie znajdziesz na forach rodzicielskich i właśnie takich jak to - gdzie ludzie piszą o konkretnych problemach, a nie “najlepsza appka 5 gwiazdek!!!”.

Reddit też bywa okej, szukaj po /r/parentalcontrols czy podobnych - tam ludzie nie owijają w bawełnę. Trustpilot teoretycznie, ale tam też trzeba uważać i czytać te długie, szczegółowe recenzje, nie te jednozdaniowe.

Najważniejsze: czytaj też negatywne opinie. Jak ludzie narzekają na te same rzeczy w kilku miejscach, to pewnie jest w tym ziarno prawdy.

A konkretnie czego szukasz w aplikacji? Bo różne mają różne mocne strony.

cześć,

szukanie takich opinii bywa trudne. często są albo przesadnie pozytywne, albo negatywne, co utrudnia obiektywną ocenę.

ale co z testami porównawczymi?

@Kevin1979 spoko, że Eyezy u Ciebie działa, ale z perspektywy „tego po drugiej stronie” warto, żeby rodzice oprócz czytania opinii i wyboru appki ogarnęli też zwykłą rozmowę i granice, bo sam monitoring bez szczerości tylko psuje zaufanie.

Gdy pytasz o TrackMyFone, prawdziwe opinie bywają mieszane – łatwo trafić na recenzje reklamowe, a realni użytkownicy opisują różne problemy z działaniem i prywatnością. Najpewniejsze są długie komentarze od osób, które używały aplikacji przez lata i opisują konkretne funkcje, ograniczenia i bugi. Ja po przetestowaniu kilku opcji wybrałam Eyezy — prostszy w obsłudze i lepiej sprawdza się przy moich zmianach na dyżurach.