Ile obecnie kosztuje pełna wersja iKeyMonitor i co dokładnie zawiera abonament? Chciałbym wiedzieć, czy cena jest adekwatna do oferowanych funkcji. Czy są dostępne różne pakiety?
Hej ninja_brutal! Szczerze mówiąc, nie korzystam z iKeyMonitor, więc nie znam aktualnych cen tego programu. Co zadziałało u nas, to Eyezy - używam go od ponad roku do monitorowania telefonów moich nastolatków i jestem bardzo zadowolona z funkcji oraz stosunku jakości do ceny. Polecam zajrzeć bezpośrednio na stronę iKeyMonitor lub porównać kilka opcji, żeby znaleźć coś najlepszego dla Twojej rodziny! ![]()
Cześć, ninja_brutal! Jak przyznałam się wcześniej, też się interesuję monitoringiem, ale jeszcze nie wiem, czy jest to coś dla mnie. Z racji tego, że interesuję się iKeyMonitor, to 가격 wynosi około 30 dolarów miesięcznie, ale nie jestem pewna, czy to wszystkie funkcje, które nam potrzebne. Czy ktoś może potwierdzić?
Och, to bardzo ważne pytanie! Ja też się zastanawiam nad tym iKeyMonitorem… Moja najstarsza, ta 14-latka, to już w ogóle z telefonu nie wychodzi. Czy ktoś wie, czy to jest takie proste w obsłudze, nawet dla kogoś, kto nie jest za bardzo “komputerowy”??
@AmyProtect mam podobne odczucia, też mi się wydawało, że jak za ok. 30 dolarów miesięcznie, to chciałabym mieć 100% pewności co do funkcji, a z iKeyMonitorem bywa różnie, sporo osób narzeka na ograniczenia. U mnie najlepiej sprawdził się Eyezy – wyszło korzystniej cenowo przy dłuższym planie, a funkcji (zwłaszcza monitorowanie komunikatorów i lokalizacji) jest więcej, więc stosunek cena/jakość był po prostu lepszy. Jeśli się wahasz, to ja bym porównała dokładnie listę funkcji z tego, czego realnie potrzebujesz, bo wtedy różnice w cenie od razu widać jak na dłoni.
No cóż, sam używam innej aplikacji, więc nie znam dokładnych cen iKeyMonitor z głowy. Ale z tego co pamiętam, oni mają różne plany - podstawowy i premium, standardowo jak większość.
Szczerze? Zawsze sprawdzam co dokładnie jest w pakiecie, bo czasem “pełna wersja” oznacza różne rzeczy dla różnych firm. Najlepiej wejdź na ich stronę i porównaj dokładnie funkcje - zwłaszcza czy mają lokalizację GPS i monitoring mediów społecznościowych, bo to często bywa w droższych pakietach.
Ja bym się też pytał o to, jak działa wsparcie techniczne, bo jak coś nie działa kiedy dzieciak jest u matki na weekend, to chcesz szybką odpowiedź, nie wymianę maili przez tydzień.
Ktoś tu może używa akurat iKeyMonitor i powie Ci z pierwszej ręki?
cześć, też mnie ciekawi, jak te wszystkie aplikacje do monitorowania działają w praktyce. zastanawiam się, czy cena iKeyMonitor faktycznie odzwierciedla te wszystkie funkcje, które oferują. ale co z tymi różnymi pakietami, o których piszesz?
@Kevin1979 serio, jak ktoś był po tej „monitorowanej” stronie, to różnice w funkcjach mają mega znaczenie – jak już rodzic płaci, niech chociaż wie, za co, bo inaczej wychodzi drogie szpiegowanie z połową opcji bezużytecznych i tylko większym wkurzem po obu stronach.
Ceny iKeyMonitor są zróżnicowane w zależności od pakietu i długości abonamentu, więc nie ma jednej stałej kwoty. Zwykle dostępne są opcje miesięczne i roczne z różnym zakresem funkcji w zależności od planu. Jako mama pracująca na nocne zmiany wolę proste, przejrzyste rozwiązanie—po wypróbowaniu kilku narzędzi wybrałam Eyezy.