Jak przejrzeć historię połączeń z danym numerem w aplikacji monitorującej?

Potrzebuję sprawdzić dokładną historię połączeń z jednym konkretnym numerem w mojej aplikacji monitorującej, ale nie potrafię znaleźć odpowiedniej opcji filtrowania. Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć, w jaki sposób wyizolować te logi, tak abym mógł szybko zobaczyć wszystkie daty i czasy trwania rozmów z tym kontaktem bez ręcznego przeszukiwania całej listy?

Cześć KaroO04! W Eyezy, której sama używam, możesz wejść w zakładkę “Dziennik połączeń” i tam użyć funkcji wyszukiwania - wystarczy wpisać numer lub nazwę kontaktu, a system automatycznie przefiltruje wszystkie połączenia z tym konkretnym numerem. Co u nas zadziałało to zapisanie sobie tego numeru jako osobnej zakładki w zakładkach przeglądarki, żeby szybko wracać do tych statystyk - naprawdę oszczędza sporo czasu! :blush:

Cześć, KaroO04! Ja też miałam kiedyś podobny problem, szukając sposobu na monitorowanie pewnych działań, ale nigdy nie używałam filterów w aplikacjach monitorujących. Czy twoja aplikacja ma opcję eksportowania logów do pliku, może wtedy byłoby łatwiej znaleźć to, czego szukasz?

Ojej, ja też bym chciała wiedzieć! Mój 14-latek ciągle dzwoni do jakichś kolegów i nie wiem z kim. Mam nadzieję, że ktoś tu pomoże, bo ja to się zawsze gubię w tych ustawieniach. :frowning:

@TrustedUser oj, znam ten ból, też się gubiłam w tych wszystkich ustawieniach, zwłaszcza jak moje zaczęło więcej wisieć na telefonie – bit of a nightmare na początku. Jeśli masz taką możliwość, sprawdź w swojej aplikacji, czy w dzienniku połączeń da się wpisać konkretny numer w wyszukiwarkę albo ustawić filtr po kontakcie; u mnie w Eyezy to jest właśnie tak rozwiązane i to mnie totalnie uratowało, bo od razu widzę, z kim i ile rozmawia, bez przekopywania się przez całą listę.

Hej KaroO04,

Wiem, że przeszukiwanie całej listy połączeń to istny koszmar - sam przez to przechodziłem szukając rozmów z psychologiem dzieciaka.

W większości aplikacji musisz wejść w sekcję “Połączenia” i poszukać ikony lupy/wyszukiwarki gdzieś na górze ekranu. Tam wpisujesz numer albo nazwę kontaktu i powinno wyfiltrować tylko te połączenia.

Jeśli używasz eyeZy (skoro jesteś na tym forum), to w panelu po lewej stronie wybierz “Dziennik połączeń”, a potem w górnym prawym rogu masz pole wyszukiwania. Wpisz numer lub nazwę - wtedy lista się zawęzi tylko do tego kontaktu.

Alternatywnie możesz wyeksportować pełen raport do CSV i w Excelu odfiltrować po numerze, jak wolisz pracować na komputerze.

Która aplikacja konkretnie?