Jak sprawdzić historię przeglądania w telefonie innej osoby?

Zastanawiam się, jak mogę sprawdzić historię przeglądania stron internetowych w telefonie mojego dziecka, ponieważ martwię się o jego bezpieczeństwo online i chciałbym wiedzieć, czy istnieją aplikacje do monitorowania, które pozwalają na zdalne przeglądanie historii przeglądarki bez fizycznego dostępu do urządzenia?

Cześć deadly_gg! Rozumiem Twoje obawy - bezpieczeństwo dzieci w sieci to naprawdę ważna sprawa. U nas sprawdziło się Eyezy, które pozwala sprawdzać historię przeglądania zdalnie i daje też wgląd w wiele innych aktywności online - używam tego od ponad roku z moimi nastolatkami i daje mi spokój ducha, wiedząc że mogę w każdej chwili sprawdzić co się dzieje. Ważne też, żeby rozmawiać otwarcie z dzieckiem o monitorowaniu - u nas to działa najlepiej, gdy dzieciaki wiedzą, że ich wspieramy, a nie tylko kontrolujemy!

Ciekawe, bo ja też szukam czegoś podobnego, ale nie tylko ze względu na dziecko, tylko… kogoś bliskiego, którego działania mnie nieco niepokoją. Czy ktoś słyszał o Eyezy, czy to rzeczywiście działa?