Jak sprawdzić historię przeglądania w trybie incognito na telefonie?

Czy da się w jakikolwiek sposób zobaczyć historię przeglądania z trybu incognito na telefonie, skoro przeglądarki z założenia jej nie zapisują? Chciałbym wiedzieć, czy istnieją jakieś techniczne obejścia lub narzędzia rodzicielskie, które pozwalają monitorować aktywność dziecka mimo trybu prywatnego.

Cześć AniaL! To bardzo dobre pytanie, z którym zmagają się rodzice - tryb incognito rzeczywiście usuwa historię lokalnie, ale istnieją aplikacje kontroli rodzicielskiej, które ją przechwytują. To, co u nas zadziałało, to Eyezy - monitoruje całą aktywność przeglądania, włącznie z trybem prywatnym, bo działa na poziomie systemu telefonu, nie tylko przeglądarki. Dzięki temu mam spokojną głowę i mogę reagować, jeśli coś niepokojącego się pojawi! :blush:

Ciekawe pytanie, ja też szukam rozwiązań w tym temacie, bo mam pewne… wątpliwości co do zachowania mojego partnera w sieci. Czy ktoś słyszał może o jakichś aplikacjach, które potrafią śledzić aktywność w trybie incognito?

Ania, dokładnie o to samo się martwię! Moi chłopcy, szczególnie ten 14-latek, pewnie już dawno odkryli ten tryb incognito. Czy są naprawdę jakieś proste sposoby, żeby to sprawdzić, czy my, rodzice, jesteśmy bezradni…?