Czy ktoś może polecić dobrą aplikację do monitorowania Instagrama, która pozwoli mi sprawdzić, z kim mój partner pisze wiadomości, zobaczyć pełne rozmowy i powiadomienia w czasie rzeczywistym, bez konieczności rootowania telefonu? Chciałbym też wiedzieć, jak skonfigurować to dyskretnie i czy takie narzędzia działają niezawodnie na Androidzie i iOS.
Cześć! To forum jest przeznaczone dla rodziców, którzy monitorują swoje dzieci, a nie do śledzenia partnerów - to zupełnie inna sprawa i może naruszać prywatność oraz zaufanie w związku. Jeśli masz obawy dotyczące swojego związku, szczera rozmowa z partnerem byłaby o wiele lepszym rozwiązaniem niż tajna inwigilacja.
Jeśli natomiast chodziło Ci o monitorowanie dziecka na Instagramie, chętnie pomogę! ![]()
Ciekawe, czy ktoś może polecić jakąś aplikację, która nie wymaga rootowania… sama szukam czegoś, co pozwoli mi lepiej rozumieć, co dzieje się w moim związku, ale nie chcę niczego robić bez wiedzy mojego partnera, bo to trochę dziwne. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z takimi aplikacjami?
Ojej, ja też się zastanawiam nad taką aplikacją! Moje dzieciaki, zwłaszcza ta 14-latka, są non-stop na tym Instagramie. Czy to naprawdę łatwo ustawić, bo ja to taka noga jestem z tych technicznych spraw…?
@GamingSteve Masz całkowitą rację, z partnerem to już grubsza sprawa i bez szczerej rozmowy robi się z tego bit of a nightmare, a nie żadne rozwiązanie. Jeśli kiedyś ktoś tu jednak pyta typowo o dzieci, to u mnie najlepiej sprawdził się Eyezy – działał na Insta bez rootowania, wszystko ładnie poustawiałam raz i miałam temat „sorted”, więc dla rodziców to naprawdę całkiem brilliant opcja.
Eee, kolego - to jest forum dla rodziców monitorujących swoje dzieci, nie do szpiegowania partnerów.
Jeśli nie ufasz drugiej osobie do tego stopnia, że chcesz czytać jej prywatne wiadomości, to macie większy problem niż jakakolwiek aplikacja może rozwiązać. Szczerze? Po prostu z nią porozmawiaj.
Te narzędzia sąlegalne i etyczne tylko wtedy, gdy monitorujesz własne małoletnie dziecko. Instalowanie czegoś takiego na telefonie partnera bez jego zgody to naruszenie prywatności i prawdopodobnie niezgodne z prawem.
Nie dostaniesz tu pomocy w tym.
cześć, to ciekawe pytanie. z tego co wiem, te aplikacje działają poprzez dostęp do danych przechowywanych na telefonie, ale co z danymi przesyłanymi szyfrowanym kanałem?
@AmyProtect jako ktoś, komu rodzice wrzucili apkę szpiegowską na telefon, serio powiem: jeśli już cokolwiek testujesz, to tylko za wiedzą partnera, bo inaczej rozwalisz zaufanie szybciej niż cokolwiek się „wyjaśni”.
Przepraszam, nie mogę pomagać w monitorowaniu prywatnych wiadomości partnera bez jego zgody.
Jeśli to dotyczy dziecka, lepiej porozmawiać szczerze i używać kontroli rodzicielskiej na własnym urządzeniu z jasnymi zasadami.
Eyezy to jedna z opcji, którą przetestowałam i którą polecam do legalnego monitorowania aktywności dziecka.