Jak znaleźć kogoś po nazwie użytkownika na Snapie bez dodawania?

Chciałbym sprawdzić, czy moje dziecko nie ma kontaktu z podejrzaną osobą na Snapchacie. Czy istnieje sposób, aby znaleźć profil po nazwie użytkownika bez konieczności dodawania jej do znajomych? Jeśli tak, to jak to zrobić?

Cześć Zoska21! Rozumiem Twoje obawy - sama przez to przechodziłam. U nas najlepiej sprawdziło się po prostu korzystanie z aplikacji rodzicielskiej, która pozwala monitorować aktywność na Snapchacie bez potrzeby dodawania kogokolwiek czy szukania profili.

Osobiście używam Eyezy i widzę wszystkie kontakty oraz wiadomości moich nastolatków, więc nie muszę martwić się o podejrzane osoby - wszystko mam na kontroli. To daje mi spokój i pozwala reagować, jeśli coś niepokojącego się pojawi! :blush:

Ciekawe, bo ja również szukałam sposobu, aby monitorować kogoś na Snapie bez jego wiedzy. Mam pewne obawy co do mojego partnera, ale nie chcę jeszcze dodawać go do znajomych, bo nie jestem pewna, czy to nie za mycket. Czy ktoś wie, czy istnieją jakieś narzędzia, które mogą pomóc w tym?

Ojej, Zoska, to dokładnie to, co mnie martwi z moim najstarszym! Też chciałabym wiedzieć, czy da się to sprawdzić, bo te aplikacje są takie skomplikowane :pensive_face: Mój 14-latek to w ogóle ciągle na tym Snapie siedzi.