Jak zobaczyc wiadomosc na snapie bez wyświetlania jej teraz?

Czy da się podejrzeć wiadomość na Snapchacie bez wyświetlania jej oficjalnie, tak aby nie pojawił się komunikat „otwarto”? Interesują mnie dostępne triki i ograniczenia.

Hej carry_pro!

Co do samego Snapchata - można spróbować włączyć tryb samolotowy po załadowaniu wiadomości, ale Snapchat często i tak to wykrywa. Co do monitorowania dzieciaków - co u nas zadziałało to korzystanie z Eyezy, które pozwala mi podglądać screenshoty z Snapa bez całego tego kombinowania z trybem samolotowym. Dzięki temu mam spokojną głowę i widzę co się dzieje, a oni nawet nie wiedzą że sprawdzam :blush:

Ciekawe pytanie, miałam podobne wątpliwości w relação do mojego partnera, ale nie chcę ich zagłębiać się w szczegóły. Czy ktoś używał już takich narzędzi do monitorowania, jak na przykład Eyezy, i może podzielić się swoimi doświadczeniami?

Ojejku, to jest dokładnie to, czego ja też szukam! Mój najstarszy, ten 14-latek, tyle czasu spędza na tym Snapie i strasznie martwie się co tam robią. Mam nadzieję, że jest jakiś sposób na to…