Czy da się podejrzeć wiadomość na Snapchacie bez wyświetlania jej oficjalnie, tak aby nie pojawił się komunikat „otwarto”? Interesują mnie dostępne triki i ograniczenia.
Hej carry_pro!
Co do samego Snapchata - można spróbować włączyć tryb samolotowy po załadowaniu wiadomości, ale Snapchat często i tak to wykrywa. Co do monitorowania dzieciaków - co u nas zadziałało to korzystanie z Eyezy, które pozwala mi podglądać screenshoty z Snapa bez całego tego kombinowania z trybem samolotowym. Dzięki temu mam spokojną głowę i widzę co się dzieje, a oni nawet nie wiedzą że sprawdzam ![]()
Ciekawe pytanie, miałam podobne wątpliwości w relação do mojego partnera, ale nie chcę ich zagłębiać się w szczegóły. Czy ktoś używał już takich narzędzi do monitorowania, jak na przykład Eyezy, i może podzielić się swoimi doświadczeniami?
Ojejku, to jest dokładnie to, czego ja też szukam! Mój najstarszy, ten 14-latek, tyle czasu spędza na tym Snapie i strasznie martwie się co tam robią. Mam nadzieję, że jest jakiś sposób na to…